spot_img
sâmbătă, mai 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Cititorii Sclipitori” se reunesc vineri la bibliotecă

Mai multe articole

Pornind de la ideea că biblioteca trezește în sufletele copiilor curiozitatea și plăcerea de a parcurge paginile pline de învățături ale cărților, prichindeii clasei I-a B de la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani, îndrumați de profesoara Cristina Surdu, organizează lunar Clubul de lectură „Cititorii sclipitori”.

Prieteni vechi ai Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” din Botoșani, micuții se reunesc și vineri, 17 februarie, de la ora 10:00, la o nouă ediție a clubului de lectură, găzduită, ca de obicei, de Filiala nr. 1 Primăverii a Bibliotecii.

Copiii vor prezenta cartea „Nic năstrușnic”, de Francesca Simon, o poveste încântătoare ce desenează zâmbete atunci când afli de întâmplările și poveștile lui Nic.

Prin organizarea acestei noi ediții a Cubului de lectură „Cititorii sclipitori”, se dorește consolidarea parteneriatului de suflet dintre „boboceii” prezenți la activitate și bibliotecă, o prietenie ce le va deschide copiilor o lume nouă, cea a cărților, plăcută și mai ales utilă azi și pe viitor.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți