spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Consiliul Județean Botoșani preia fostul sediu al ANAF.

Mai multe articole

Consiliul Județean preia de la Agenția Națională de Administrare Fiscală clădirea de pe Strada Cuza Vodă nr 2, în care a funcționat la începutul anilor 2000 Administrația Fiscală Botoșani.

Guvernul, reunit în ședință de plen miercuri, a aprobat transferul proprietății către Consiliului Județean asupra spațiului compus din 231,92 metri pătrați aflați la subsolul clădiri, 243,41 metri pătrați la etajul I a clădirii și cotei indiviză din terenul aferent clădirii. 

„Salutăm decizia Guvernului prin care răspunde pozitiv la o solicitare mai veche pe care Consiliul Județean a avut-o. Ne bucurăm că am găsit pârghiile legale pentru a debloca situația și de a intra în posesia spațiului, în care, în cel mai scurt timp, vom muta Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Botoșani, care acum funcționează în mai multe spații improprii desfășurării activității. De asemenea, Consiliul Județean a demarat procedurile necesare și pentru preluarea altor spații aflate în proprietate guvernamentală și care acum sunt nefolosite și sunt lăsate în paragină”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani. 

În prezent, Consiliul Județean Botoșani are în proprietate spațiile de la parterul clădirii, unde funcționează asociațiile de dezvoltare intercomunitară Ecoproces și Aqua și Țara de Sus.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți