Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeLocalOmul de afaceri Marian Bidașcǎ își aduce sprijinul pentru Valeriu Iftime în...

Omul de afaceri Marian Bidașcǎ își aduce sprijinul pentru Valeriu Iftime în cursa pentru președinția Consiliului Județean Botoșani!

Published on

spot_img

Valeriu Iftime și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, multi oameni de afaceri îl sprijină

Omul de afaceri Marian Bidașcǎ care a făcut de curând un pas hotărât în lumea politică, intrând în Partidul Național Liberal și susținându-l pe Valeriu Iftime pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a făcut o declarație puternică, Bidașcǎ l-a lăudat pe Iftime ca fiind un lider remarcabil, dedicat să asculte și să se implice activ în problemele comunității.

”Domnule Președinte,

Vreau să afirm că sunteți acel lider remarcabil care știe să asculte și care este dispus să coboare din vârful muntelui pentru a fi alături de cei pe care îi conduce. Este o adevărată onoare pentru mine să fac parte din echipa dumneavoastră și să contribui la progresul judetului nostru . Prin abilitatea dvs. de a asculta și de a acționa în mod empatic și responsabil, sunteți exemplul unui lider autentic și inspirațional. Promit să mă implic cu determinare și să vă susțin în eforturile noastre comune de a aduce schimbări pozitive și de a construi un viitor mai bun pentru toți.”

Pe de altă parte, Valeriu Iftime și-a oficializat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pledând pentru o politică care să aducă beneficii reale cetățenilor. El își propune să schimbe din temelii dinamica instituțiilor din Botoșani, combatând corupția și nepotismul și redând controlul botoșănenilor asupra acțiunilor Consiliului Județean.

Iftime invită comunitatea botoșăneană să se implice și să contribuie la acest nou început, pledând pentru transparență și colaborare în construirea unui viitor mai bun pentru județ.

”Pentru mine, politica este un mijloc de a face bine oamenilor, o oportunitate de a dezvolta județul, de a aduce o contribuție în comunitatea mea de botoșăneni! Nimic mai mult!

Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean, însă lupta mea pentru schimbarea și dezvoltarea județului a început acum mult timp în urmă, de când am ales să îmi dezvolt afacerea în Botoșani.

Îmi doresc să schimb din temelii dinamica instituțiilor din Botoșani, care s-au îndepărtat alarmant de mult de scopurile lor. Îmi doresc să tai de la rădăcină tot ceea ce înseamnă corupție și nepotisme și să redau Consiliul Județean botoșănenilor. Îmi doresc să pot deschide larg porțile pentru voi, să fim într-un dialog constant și să putem colabora și construi împreună viitorul județului.

Vreau să demonstrez că politica nu înseamnă vorbe goale și promisiuni lipsite de fapte. Pentru mine, acest pas înseamnă o șansă de a transforma toate idealurile noastre în realitate și de a ridica Botoșaniul din letargia în care s-a cufundat de atâția ani.

Sunt extrem de mândru să am alături de mine oameni cu aceleași obiective nobile pentru județ, alături de care am speranță că voi ieși învingător!

Vă îndemn și pe voi, dragi botoșăneni, să contribuiți la noua șansă spre dezvoltare pe care eu și echipa mea vrem să o oferim județului!” a declarat Valeriu Iftime.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Prima Conferință de Presă a lui Valeriu Iftime ca Președinte al Consiliului Județean Botoșani.VIDEO

În deschiderea conferinței, Iftime a mulțumit tuturor celor prezenți și a subliniat că rezultatul obținut reprezintă o surpriză pentru mulți. „Am câștigat ceea ce nimeni nu ar fi crezut, emoția oamenilor a bătut matematica unor nepricepuți,” a spus el. Iftime a rememorat momentul de acum trei luni, când a intrat în cursa electorală, în ciuda faptului că 10 primari liberali au părăsit partidul pentru alte formațiuni politice. Gireadă și Țurcanu declaraseră atunci că PNL va muri la Botoșani, însă Iftime și echipa sa au demonstrat contrariul.

Valeriu Iftime, Candidatul PNL, câștigă Președinția Consiliului Județean Botoșani

Valeriu Iftime, candidatul Partidului Național Liberal (PNL), a fost ales președinte al Consiliului Județean...