spot_img
vineri, mai 10, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Omul de afaceri Marian Bidașcǎ își aduce sprijinul pentru Valeriu Iftime în cursa pentru președinția Consiliului Județean Botoșani!

Mai multe articole

Valeriu Iftime și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, multi oameni de afaceri îl sprijină

Omul de afaceri Marian Bidașcǎ care a făcut de curând un pas hotărât în lumea politică, intrând în Partidul Național Liberal și susținându-l pe Valeriu Iftime pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a făcut o declarație puternică, Bidașcǎ l-a lăudat pe Iftime ca fiind un lider remarcabil, dedicat să asculte și să se implice activ în problemele comunității.

”Domnule Președinte,

Vreau să afirm că sunteți acel lider remarcabil care știe să asculte și care este dispus să coboare din vârful muntelui pentru a fi alături de cei pe care îi conduce. Este o adevărată onoare pentru mine să fac parte din echipa dumneavoastră și să contribui la progresul judetului nostru . Prin abilitatea dvs. de a asculta și de a acționa în mod empatic și responsabil, sunteți exemplul unui lider autentic și inspirațional. Promit să mă implic cu determinare și să vă susțin în eforturile noastre comune de a aduce schimbări pozitive și de a construi un viitor mai bun pentru toți.”

Pe de altă parte, Valeriu Iftime și-a oficializat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pledând pentru o politică care să aducă beneficii reale cetățenilor. El își propune să schimbe din temelii dinamica instituțiilor din Botoșani, combatând corupția și nepotismul și redând controlul botoșănenilor asupra acțiunilor Consiliului Județean.

Iftime invită comunitatea botoșăneană să se implice și să contribuie la acest nou început, pledând pentru transparență și colaborare în construirea unui viitor mai bun pentru județ.

”Pentru mine, politica este un mijloc de a face bine oamenilor, o oportunitate de a dezvolta județul, de a aduce o contribuție în comunitatea mea de botoșăneni! Nimic mai mult!

Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean, însă lupta mea pentru schimbarea și dezvoltarea județului a început acum mult timp în urmă, de când am ales să îmi dezvolt afacerea în Botoșani.

Îmi doresc să schimb din temelii dinamica instituțiilor din Botoșani, care s-au îndepărtat alarmant de mult de scopurile lor. Îmi doresc să tai de la rădăcină tot ceea ce înseamnă corupție și nepotisme și să redau Consiliul Județean botoșănenilor. Îmi doresc să pot deschide larg porțile pentru voi, să fim într-un dialog constant și să putem colabora și construi împreună viitorul județului.

Vreau să demonstrez că politica nu înseamnă vorbe goale și promisiuni lipsite de fapte. Pentru mine, acest pas înseamnă o șansă de a transforma toate idealurile noastre în realitate și de a ridica Botoșaniul din letargia în care s-a cufundat de atâția ani.

Sunt extrem de mândru să am alături de mine oameni cu aceleași obiective nobile pentru județ, alături de care am speranță că voi ieși învingător!

Vă îndemn și pe voi, dragi botoșăneni, să contribuiți la noua șansă spre dezvoltare pe care eu și echipa mea vrem să o oferim județului!” a declarat Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți