spot_img
marți, aprilie 30, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Candidatul PNL Cătălin Mugurel Flutur susține FC Botoșani și promovează construirea unui nou stadion în viitorul mandat.GALERIE FOTO

Mai multe articole

Prezența lui Cătălin Mugurel Flutur pe Stadion: „Un noroc pentru FC Botoșani în drumul spre victorie” spune un suporter botoșănean

Cătălin Mugurel Flutur, candidatul Partidului Național Liberal pentru Primăria Botoșani, și o parte din echipa PNL, printre care senatorul Cristian Achitei, Gelu Graur, Daniel Câșlariu, consilierul local Andrei Amos, Liviu Mihalache,Eduard Telișcă, Eugen Cristian Turcanu și Cristi Alexuc, au participat la meciul de fotbal dintre FC Botoșani și Poli Iași.

Prezența lor la stadion nu a fost doar o demonstrație de susținere pentru echipa locală, ci și o dovadă a angajamentului lor față de comunitate și sport.

Aceștia au strigat alături de suporteri, au resimțit împreună cu aceștia momentele de tensiune și au sărbătorit victoria echipei.

În timpul meciului, stadionul Municipal, construit în mandatul lui Cătălin Mugurel Flutur, a fost martorul emoțiilor și pasiunii pentru fotbal. Candidatul a subliniat importanța modernizării infrastructurii sportive și a promis că în viitorul mandat va lucra pentru construirea unui stadion mai modern, care să răspundă nevoilor suporterilor botoșăneni și să ofere condiții optime pentru desfășurarea competițiilor sportive.

Suporterii au salutat prezența și angajamentul lui Cătălin Mugurel Flutur și i-au transmis urări de succes în campania sa electorală. Această participare activă la viața sportivă a comunității subliniază implicarea candidatului în problemele locale și dorința sa de a promova dezvoltarea și bunăstarea orașului Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți