spot_img
marți, aprilie 30, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

PNL lansează oficial candidații pentru alegerile locale din Botoșani: Un nou început, o șansă la dezvoltare.GALERIE FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Partidul Național Liberal a organizat vineri 5 aprilie, la Casa Lux din Botoșani, evenimentul oficial de lansare a candidaților săi pentru alegerile locale din județul Botoșani. Printre participanți s-au numărat Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, și Lucian Bode secretarul general PNL.

Lansarea a fost marcată de discursul lui Valeriu Iftime, care a subliniat necesitatea abordării unui nou început în administrația locală și oferirea unei șanse la dezvoltare județului Botoșani. Iftime a evidențiat nevoile și lipsurile județului, pledând pentru crearea de noi locuri de muncă, îmbunătățirea sistemului educațional și valorificarea potențialului uriaș al regiunii. Sloganul său, „Un nou început, o șansă la dezvoltare pentru județul Botoșani”, reflectă angajamentul său pentru transformarea și progresul comunității. Declarațiile susținătorilor lui Valeriu Iftime au adus în prim-plan determinarea și încrederea în capacitatea acestuia de a conduce județul Botoșani către o dezvoltare sustenabilă și prosperitate.

În discursul său, Nicolae Ionel Ciucă a subliniat importanța candidaților bine pregătiți și dedicați ai PNL, care au o viziune de dezvoltare a județului și a municipiului. El a evidențiat necesitatea unui model liberal de performanță în administrație și atragerea de fonduri europene. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, PNL îl propune pe Valeriu Iftime, om de afaceri cu o viziune axată pe investiții și creștere sustenabilă.

„Pentru președinția Consiliului Județean, PNL îl propune pe Valeriu Iftime, un om de afaceri de succes, cu o viziune axată pe investiții și creștere sustenabilă. Candidatul PNL pentru primăria municipiului Botoșani, Catalin Mugurel Flutur, a dovedit deja, ca primar, că este un bun gospodar și un lider cu viziune, care poate dezvolta comunitatea.

Le urez liberalilor botoșăneni mult succes în alegerile din 9 iunie!”

Printre cei care au luat cuvântul la eveniment s-a numărat și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, care a subliniat importanța valorilor liberale în progresul unui județ. „Domnule președinte Ciucă, poate cea mai frumoasă și mai clară declarație a Partidului Național Liberal pe zona aceasta a Moldovei este că am avut curajul și ați avut dumneavoastră curajul să aduceți un om și să-l băgați în luptă care vine din mediul de afaceri într-o zonă cu un pib modest față de media României. Asta este declarație pe bune de dezvoltare.”Flutur a continuat să sublinieze că dezvoltarea județului Botoșani și a întregii regiuni Nord-Est poate fi realizată cu ajutorul oamenilor de afaceri și al unei echipe competente și dedicate progresului.

„Valorile liberale sunt coloana vertebrală a progresului unui județ. Dezvoltarea o poți face cu oameni care știu să facă dintr-un leu doi mai bine decât alții.”a declarat Gheorghe Flutur.

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a ținut un discurs profund și emoționant, exprimând recunoștința pentru eforturile și rezultatele obținute în alte regiuni ale țării și subliniind importanța experienței și dedicării în administrația locală.„Vreau să-i salut în primul rând pe primarii noștri, pentru că știu ce înseamnă să fii demn într-un județ în care n-ai Președinte de Consiliu Județean, nu te ajută lucrurile și vă mulțumesc, stimați colegi, pentru că sunteți demni și ați rămas drepți.”, a declarat Bolojan. „Și acum a venit vremea să îi susținem pe Cătălin Flutur și pe Valeriu Iftime.”

Bolojan a adus un omagiu echipelor din Botoșani, subliniind nevoia semnificativă la dezvoltarea regiunii și exprimându-și încrederea că candidații propuși vor continua să promoveze o administrație transparentă, eficientă și orientată către nevoile cetățenilor.

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a încurajat venirea de noi membri în partid și a evidențiat nevoia de schimbare și inovație în administrație. A subliniat că PNL este deschis pentru oameni cu viziune și experiență.

„Așteptăm oameni noi în partid. Asta au înțeles toți. Vrem să schimbăm totul și suntem deschiși să aducem oameni cu viziune și experiență în administrație.”

Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL pentru primăria Municipiului Botoșani, a pledat pentru o schimbare în cadrul partidului și a subliniat importanța mobilizării și a campaniei pentru alegerile locale. Flutur a exprimat încrederea în șansele PNL de a câștiga Consiliul Județean Botoșani și a reiterat angajamentul său pentru o administrare eficientă și transparentă a orașului.

Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL pentru primăria Municipiului Botoșani: „Avem o șansă colosală să câștigăm Consiliul Județean și sunt convins că-l vom câștiga. Vom fi mai mulți și mai buni, iar Botoșaniul va cunoaște un nou curs de dezvoltare.”

Este o declarație plină de entuziasm și determinare, în care subliniază importanța și nevoia de schimbare în cadrul partidului și în administrația locală. Flutur vorbește despre restructurarea și revitalizarea partidului, atragerea de membri noi și eliminarea celor care nu își mai servesc interesele partidului. De asemenea, subliniază importanța campaniei pentru alegerile locale și șansele PNL de a câștiga Consiliul Județean Botoșani dacă se mobilizează corespunzător. Declarația reflectă optimismul și hotărârea echipei PNL de a aduce schimbarea și dezvoltarea în județul Botoșani.

Lansarea oficială a candidaților PNL pentru alegerile locale din județul Botoșani marchează începutul unei campanii electorale intense, în care partidul își propune să ofere soluții credibile și să câștige încrederea cetățenilor în drumul spre un viitor mai prosper și mai echitabil pentru toți locuitorii județului.

Evenimentul a adus în prim-plan angajamentul și încrederea PNL în viitorul județului Botoșani și a evidențiat determinarea partidului de a aduce schimbarea și progresul în administrație.

https://youtu.be/-yqVSpO7uVY

2 COMENTARII

  1. Este imbucurator sa vedem ca Partidul National Liberal isi propune sa aduca un nou inceput si o dezvoltare sustenabila in judetul Botosani. Candidatii lor, precum Valeriu Iftime si Catalin Mugurel Flutur, ne-au dovedit deja ca sunt lideri vizionari si dedicati muncii lor. Sunt convins ca, alaturi de oameni valorosi precum Nicolae Ionel Ciuca, Ilie Bolojan si Gheorghe Flutur, echipa PNL va reusi sa indeplineasca obiectivele propuse si sa aduca prosperitate in comunitate. Le doresc mult succes si sustinere in alegerile locale din 9 iunie!

  2. Evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru alegerile locale a fost un succes, demonstrand unitatea si determinarea partidului in a aduce schimbarea in judetul Botosani si in intreaga tara. Mesajele optimiste si promisiunile sincere ale candidatilor au reusit sa inspire speranta si increderea intr-un viitor mai bun pentru botosaneni si toti romanii. Felicitari Partidului National Liberal pentru organizarea unui eveniment memorabil si mult succes in campania electorala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți