spot_img
marți, mai 7, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Blocată de opoziție: Propunerea lui Cătălin Mugurel Flutur pentru reducerea taxelor și impozitelor refuzată de Primarul Cosmin Andrei și consilierii PSD. VIDEO

Mai multe articole

„De ce măriți taxele și impozitele, pentru că ați pierdut banii europeni?”

Într-un pas îndrăzneț spre a reduce povara fiscală asupra cetățenilor, fostul primar Cătălin Mugurel Flutur a prezentat o propunere pentru scăderea taxelor și impozitelor în Botoșani.

Cu toate acestea, propunerea sa a fost întâmpinată cu rezistență din partea primarului Cosmin Andrei și a consilierilor Partidului Social Democrat (PSD). Chiar și în fața argumentelor solide privind beneficiile economice și sociale ale unei astfel de măsuri, opoziția din partea PSD a blocat adoptarea propunerii.

Această respingere a subliniat diviziunile politice existente în cadrul Consiliului Local și a adus în discuție prioritățile și valorile diferite ale diferitelor grupuri politice.

În timpul dezbaterilor, Cătălin Mugurel Flutur a lansat o întrebare retorică către primar și consilierii PSD: „De ce măriți taxele și impozitele, pentru că ați pierdut banii europeni?”

Această întrebare a adus în discuție posibilitatea unei legături între majorările de taxe și impozite și pierderile de finanțare europeană, subliniind necesitatea de transparență și responsabilitate în gestionarea resurselor financiare ale municipiului Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți