Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeAdministratieBlocată de opoziție: Propunerea lui Cătălin Mugurel Flutur pentru reducerea taxelor și...

Blocată de opoziție: Propunerea lui Cătălin Mugurel Flutur pentru reducerea taxelor și impozitelor refuzată de Primarul Cosmin Andrei și consilierii PSD. VIDEO

Published on

spot_img

“De ce măriți taxele și impozitele, pentru că ați pierdut banii europeni?”

Într-un pas îndrăzneț spre a reduce povara fiscală asupra cetățenilor, fostul primar Cătălin Mugurel Flutur a prezentat o propunere pentru scăderea taxelor și impozitelor în Botoșani.

Cu toate acestea, propunerea sa a fost întâmpinată cu rezistență din partea primarului Cosmin Andrei și a consilierilor Partidului Social Democrat (PSD). Chiar și în fața argumentelor solide privind beneficiile economice și sociale ale unei astfel de măsuri, opoziția din partea PSD a blocat adoptarea propunerii.

Această respingere a subliniat diviziunile politice existente în cadrul Consiliului Local și a adus în discuție prioritățile și valorile diferite ale diferitelor grupuri politice.

În timpul dezbaterilor, Cătălin Mugurel Flutur a lansat o întrebare retorică către primar și consilierii PSD: “De ce măriți taxele și impozitele, pentru că ați pierdut banii europeni?”

Această întrebare a adus în discuție posibilitatea unei legături între majorările de taxe și impozite și pierderile de finanțare europeană, subliniind necesitatea de transparență și responsabilitate în gestionarea resurselor financiare ale municipiului Botoșani.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nouproiect transfrontalier, Este vorba de...