Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeSocialUn apel urgent la salvarea unei vieți: Să fim lumina din întunericul...

Un apel urgent la salvarea unei vieți: Să fim lumina din întunericul Marianei!

Published on

spot_img

Dragi prieteni,

Astăzi vă aducem în atenție un caz sfâșietor și urgent, care are nevoie de sprijinul nostru necondiționat. Mariana, o soție și mamă devotată a două fetițe minunate, se luptă cu o boală necruțătoare: cancerul la creier cu metastaze multiple. Deși a trecut prin luni de tratamente și momente de grea încercare, starea ei de sănătate se agravează, iar acum se află internată la o clinică de îngrijiri paleative.

Mariana și-a început bătălia împotriva cancerului în 2020, iar de atunci a parcurs un lung drum plin de suferință și speranță. Tratamentele au fost dificile, iar metastazele nu au dat înapoi. Acum, Mariana se confruntă cu paralizia pe partea dreaptă a corpului și crizele puternice de epilepsie. Cu toate acestea, ea continuă să lupte pentru a-și îndeplini promisiunea făcută fetițelor sale: că se va întoarce acasă sănătoasă.

În aceste momente de grea încercare, familia Mariana se confruntă și cu dificultăți financiare. Costurile tratamentelor și spitalizării sunt copleșitoare, iar tatăl copiilor face tot posibilul să facă față acestor cheltuieli. Aici intervenim noi, prietenii și cei cu suflet mare, pentru a le oferi sprijinul și lumina de care au atâta nevoie.

Haideți să fim acea mână de ajutor pentru Mariana și familia sa! Fiecare gest de bunătate și solidaritate contează enorm în această luptă pentru viață și vindecare. Fie că este vorba de o mică donație sau de distribuirea acestui apel la ajutor către cât mai multe persoane, fiecare acțiune este o picătură de speranță și susținere pentru Mariana și fetițele ei.

Pentru cei care doresc să ajute direct familia, aveți mai jos datele bancare ale soțului Marianei. Orice sumă este binevenită și va face o diferență uriașă în viața lor.

Marius Ionut Ionica
0730486882
Cont Revolut: GB48REVO00997026455574
Cont BT în lei: RO88BTRLRONCRT0600042401
Cont BT în euro: RO38BTRLEURCRT0600042401

Haideți să dăruim speranță, viață și iubire în aceste momente dificile! Împreună putem face minuni și să fim alături de Mariana în fiecare pas al călătoriei sale spre vindecare.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru!

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Asociația de Sprijin Antidrog Botoșani – FAST: Un angajament personal al lui Cătălin Mugurel Flutur.VIDEO

Într-o declarație recentă, Cătălin Mugurel Flutur, candidat la primăria Municipiului Botoșani din partea Partidului Național Liberal, a adus în prim-plan o inițiativă majoră privind combaterea consumului de droguri. Flutur a evidențiat atât importanța sprijinului familial și comunitar, cât și necesitatea intervenției specialiștilor în tratarea dependențelor.

Importanța Votului: De ce este vital să ne exprimăm opinia

Votul este un instrument puternic al schimbării și al expresiei democratice. Este vital să recunoaștem importanța acestuia și să încurajăm participarea activă a tinerilor în procesul electoral pentru a asigura o reprezentare adecvată și pentru a promova valorile și interesele noastre comune în societate.

Fapte, nu vorbe: O chemare la bunătate și binefacere

Într-o lume în care vorbele sunt deseori la ordinea zilei, un apel la acțiune devine tot mai necesar. Mesajul simplu, dar puternic, "Fapte, nu vorbe", ne amintește că a face binele este nu doar un act de generozitate, ci și o investiție în propria noastră fericire și în viitorul nostru.