spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Madras Moto Company deschide un showroom la Botoșani: O oază pentru pasionații de motociclism și aventură! GALERIE FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Botoșani pe harta motociclismului din România!

Vineri, 22 martie, a avut loc la Botoșani un eveniment discret, dar cu un impact semnificativ în viitorul motociclismului din județele din Nordul României! Madras Moto Company, una dintre cele mai importante companii de profil din România, a decis să deschidă la Botoșani un showroom ambițios destinat motocicletelor, atv-urilor, dar și echipamentelor sau accesoriilor moto/atv.

Prezent la inaugurarea showroom-ului Madras Moto Company de la Botoșani, Marius Diaconu (CEO Madras) ne-a explicat decizia de a extinde compania și în Botoșani: „Decizia de a deschide acest spațiu unic destinat motocicletelor, atv-urilor și echipamentelor a venit oarecum natural. Putem spune că piața o cere fiindcă avem o comunitate de motocicliști și pasionați de aventură din ce în ce mai mare și în județele Moldovei. În plus, majoritatea echipei de conducere din filiala ieșeană are origini botoșănene, eu însumi fiind născut și crescut aici! Pentru mine deschiderea showroom-ului Madras a fost mai mult ca o întoarcere acasă!”.

Compania Madras, cu sediul central în Iași, activează pe piața motocicletelor și atv-urilor din România încă din anul 2008. Începută ca o mică afacere născută din pasiune, compania Madras a ajuns unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de profil din țară și nu numai! Actualmente Madras este dealer autorizat pentru cele mai mari nume din industria moto (Ducati, Triumph, Honda, Indian, Yamaha ș.a.), dar și din cea a atv-urilor și ssv-urilor (side by side vehicle – n.a.) comercializând nume nord americane precum Can Am, Polaris sau Segway!

Marius Diaconu ne-a explicat ce putem găsi la showroom-ul din Botoșani (Calea Națională 19): „Sloganul nostru „Libertatea ta începe aici. Acum!” nu este doar o simplă frază inteligentă de marketing, ci misiunea noastră asumată. Suntem pregătiți pentru ca atunci când vrei să evadezi din cotidianul obositor să găsești la Madras Moto Company absolut tot ce ai nevoie pentru a te simți liber cu adevărat. De la motociclete și atv-uri, până la orice model de geacă, cască, mănuși, ghete și alte produse considerate echipamente de protecție. Ne place să spunem că la Madras intri om obișnuit și ieși motociclist complet echipat! Însă, Madras este mult mai mult! Ne dorim să transformăm showroom-ul de la Botoșani după modelul celui central de la Iași: un spațiu unde să vii cu prietenii sau chiar familia și să vezi cu ochii tăi cât de ușor visul sau pasiunea ta de o viață poate deveni realitate!”

Începând de azi 23 martie, showroom-ul Madras Moto Company din Botoșani este pregătit să își primească toți doritorii și pasionații de motociclete și atv-uri pe Calea Națională nr. 19, iar toate evenimentele tip test drive și reducerile substanțiale pot fi aflate în timp real pe pagina de Facebook a companiei ieșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți