Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeSportFC Botoșani aduce o surpriză pentru suporteri înaintea meciului crucial împotriva celor...

FC Botoșani aduce o surpriză pentru suporteri înaintea meciului crucial împotriva celor de la Dinamo

Published on

spot_img

FC Botoșani a făcut un anunț captivant în legătură cu partida de marți, pe teren propriu, împotriva echipei Dinamo, subliniind importanța susținerii din partea suporterilor adevărați. Echipa a declarat că meciul este crucial și că au nevoie de susținerea fanilor mai mult decât oricând.

Pentru a încuraja prezența masivă a suporterilor, FC Botoșani a venit cu o surpriză inedită: toți fanii care vor veni îmbrăcați în alb la meci vor avea parte de intrarea liberă pe stadion. Invitațiile vor putea fi ridicate înaintea meciului, de la casa de bilete a stadionului Municipal, pe baza codului vestimentar propus și în limita locurilor rămase disponibile pe stadion.

Această inițiativă demonstrează angajamentul echipei față de comunitatea de suporteri și dorința de a crea o atmosferă deosebită la meciul crucial împotriva celor de la Dinamo. FC Botoșani își îndeamnă suporterii să vină alături de ei în număr cât mai mare, subliniind că doar uniți sunt mai puternici și că doar uniți pot să își atingă obiectivul.

În contextul unei competiții acerbe, această inițiativă reprezintă o modalitate eficientă de a mobiliza suporterii și de a le arăta că sunt o parte integrantă a echipei. FC Botoșani reiterează invitația către toți suporterii să vină îmbrăcați în alb și să își arate sprijinul necondiționat pentru echipa lor de suflet.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

De ziua sa, Valeriu Iftime a primit cel mai frumos cadou de la Bogdan Andone. VIDEO

Astăzi, de ziua sa, Valeriu Iftime, președintele clubului FC Botoșani, a adus o veste importantă pentru suporterii echipei. Acesta a declarat că Bogdan Andone va continua să fie antrenorul echipei pentru încă cel puțin doi ani.

Valeriu Iftime: “Imensă bucurie pentru Botoșani!” – Reacția finanțatorului FC Botoșani după victoria decisivă împotriva CS Mioveni.VIDEO

Botoșani, 24 mai 2024 – După victoria crucială a FC Botoșani împotriva CS Mioveni, finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, a exprimat imensa bucurie și mândrie resimțite de întreaga comunitate botoșăneană. Această victorie a asigurat rămânerea echipei în Liga 1, spre satisfacția suporterilor și a echipei.

FC Botoșani rămâne în Superliga după o victorie decisivă împotriva CS Mioveni

Mioveni, 24 mai 2024 – FC Botoșani a reușit să-și asigure locul în Superliga după o victorie crucială în fața echipei CS Mioveni, într-un meci intens disputat astăzi. Miza a fost uriașă pentru Botoșani, care a avut nevoie de o victorie pentru a-și menține poziția în prima ligă.