Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeEducatieActivitate a polițiștilor din Hlipiceni, cu elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dan...

Activitate a polițiștilor din Hlipiceni, cu elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dan Iordăchescu”

Published on

spot_img

Într-un parteneriat de succes între autoritățile locale și serviciile de urgență, peste 150 de elevi de la Școala Gimnazială “Dan Iordăchescu” din Hlipiceni au avut parte de o serie de activități inedite, menite să îi educe în privința siguranței rutiere. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni și pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au fost protagoniștii acestor evenimente educative.

Copiii au avut oportunitatea să interacționeze direct cu forțele de ordine și să se familiarizeze cu indicatoarele rutiere, semnele de circulație și echipamentul utilizat de acestea. Prin intermediul unor activități interactive și practice, ei au învățat regulile de circulație și au primit sfaturi valoroase despre siguranța pe drumurile publice.

Acest exemplu de implicare activă a comunității în educația rutieră demonstrează importanța colaborării între școli, autorități și serviciile de urgență pentru creșterea conștientizării și responsabilității în rândul copiilor în ceea ce privește siguranța pe drumurile publice.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Surpriză pentru școlarii unei școli din municipiul Botoșani, realizată de polițiști

Surpriză pentru școlarii unei școli din municipiul Botoșani, realizată de polițiști

Tineri laurieni specializați în IT tocmai la Sevilia.FOTO

14 elevi ai Colegiului Național ”A.T. Laurian” din Botoșani  s-au întors recent dintr-un stagiu de formare profesională derulat în cadrul unei firme importante din domeniul IT al Seviliei din Spania. Liceenii sunt pasionați de informatică și au profitat de un proiect de acreditare pentru a învăța să facă programare în limbajul JavaScript în cadrul companiei V-Art Escuela+Audiovisual. Descoperind o atmosferă de lucru matură și solicitantă, botoșănenii de clasa a X-a s-au întors mândri de cele învățate, dar și de cele demonstrate spaniolilor.

Poliţiştii botoşăneni alături de elevi

În cadrul întâlnirilor cu beneficiarii centrului de zi , aceştia au fost informaţi într-un mod cât mai interactiv pe diverse teme : siguranţa pentru sănătate, siguranţă în clasă, siguranţa în pauză, prevenirea, recunoaşterea şi gestionarea situaţiilor periculoase, relaţiile cu colegii, când lipsesc părinţii de acasă sau accesarea internetului. În cadrul activităților au fost distribuite materiale realizate în cadrul Programului local de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor, derulat în parteneriat cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Judeţean Botoşani.