spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Activitate a polițiștilor din Hlipiceni, cu elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dan Iordăchescu”

Mai multe articole

Într-un parteneriat de succes între autoritățile locale și serviciile de urgență, peste 150 de elevi de la Școala Gimnazială „Dan Iordăchescu” din Hlipiceni au avut parte de o serie de activități inedite, menite să îi educe în privința siguranței rutiere. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni și pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au fost protagoniștii acestor evenimente educative.

Copiii au avut oportunitatea să interacționeze direct cu forțele de ordine și să se familiarizeze cu indicatoarele rutiere, semnele de circulație și echipamentul utilizat de acestea. Prin intermediul unor activități interactive și practice, ei au învățat regulile de circulație și au primit sfaturi valoroase despre siguranța pe drumurile publice.

Acest exemplu de implicare activă a comunității în educația rutieră demonstrează importanța colaborării între școli, autorități și serviciile de urgență pentru creșterea conștientizării și responsabilității în rândul copiilor în ceea ce privește siguranța pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți