spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Care sunt promisiunile noului șef PNL pentru români?

Mai multe articole

În jurul orei 19, Theodor Stolojan a anunțat oficial că Florin Cîțu l-a învins pe Orban și a câștigat șefia partidului, după ce a obținut 2878 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a luat doar 1898 de voturi. De asemenea, 72 de voturi au fost declarate nule.

Vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Să știți că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare, care va schimba România în bine. Vă mulțumesc tuturor. Împreună construim România liberală” – a declarat noul președinte al PNL, Florin Cîțu.

”Mai este o zi și mâine, dar sunt încrezător, aceasta este noua echipă a Partidului Național Liberal” a mai spus Cîțu cu noua sa echipă de vicepreședinți pe scenă.

”Stimate colege, stimați colegi, încep prin a le mulțumi celor aporoape 19900 de colegi care mi-au acordat încrederea. Ăl felicit pe domnul Florin Cîțu pentru alegerea în funcția de președinte al PNL. De-a lungul carierei mele de 30 de ani am apărat valorile liberale. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democrației, pentru apărarea valorilor liberale și de asemenea voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum. Vreau să vă anun ț că demisia din funcța de președinte al Camerei Deputaților va fi luni dimineață la prima oră pe masa lui Florin Cîțu. Din momentul de față, între Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat!” – a spus și Ludovic Orban, după aflarea rezultatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți