spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Proiect de digitalizarea Spitalului Județean finanțat prin PNRR

Mai multe articole

Un nou proiect care vizează sistemul sanitar botoșănean a fost depus spre finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba de un proiect care vizează modernizarea sistemelor informatice. Valoarea  totală  a proiectului, depus printre primele din țară în apelul destinat spitalelor ce sunt în subordinea autorităților locale, depășește 3,8 milioane de lei.

Ne-am angajat că vom dezvolta sistemul sanitar. Administrativ, facem tot ceea ce ne stă în puteri pentru a asigura o bază materială la cele mai înalte standarde, astfel încât cadrele medicale să poată oferi cele mai bune servicii. Prin acest proiect se urmărește crearea unui mediu electronic de lucru prin care personalul sanitar să poată accesa și gestiona informațiile despre pacienți rapid și eficient, să poată urmări istoricul medical al acestora și să stabilească planul de tratament, astfel încât să poată primi îngrijiri medicale personalizate și eficiente, care să le crească șansele de recuperare. De asemenea, se are în vedere și implementarea unui sistem de monitorizare și control al stocurilor de medicamente și consumabile”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Prin noul proiect se va finanța proiectarea și implementarea unei rețele cablate de date în toate secțiile medicale, pavilionul Administrativ, baza de tratament și fizioterapie, CT, bucătărie, birourile Oficiului de informatică.

De asemenea, vechea rețea a Spitalului va fi înlocuită vechea cu una modernă care utilizează echipamente de ultimă generație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți