spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

PROMOVAREA SIGURANȚEI RUTIERE ÎN ȘCOLI

Mai multe articole

La data de 28 martie a.c., în cadrul eforturilor de prevenire a victimizării minorilor, poliţiştii din Secția nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au desfășurat două activități de informare și prevenire alături de elevii Școlii Gimnaziale „Costuleni” și a structurilor arondate, din comuna Răducăneni.Aceste activități s-au concentrat pe promovarea siguranței rutiere, în cadrul eforturilor de prevenire a delincvenței juvenile și a incidentelor legate de violență.

În plus, s-a pus un accent deosebit pe combaterea fenomenului de bullying și respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.Elevii au avut ocazia să învețe despre măsurile de siguranță personală, atât în mediul școlar, cât și pe stradă. Polițiștii au oferit informații esențiale despre educația rutieră, insistând asupra principalelor reguli de circulație care trebuie respectate pentru a asigura siguranța pe drumurile publice.

Cu un număr total de 340 de elevi și 20 de cadre didactice implicate, activitățile au reprezentat o oportunitate valoroasă de a promova conștientizarea și responsabilitatea în rândul tinerilor în ceea ce privește comportamentul rutier responsabil.Educația rutieră în școli joacă un rol crucial în formarea unei generații responsabile și conștiente de importanța respectării regulilor de circulație.

Înțelegerea și aplicarea acestor reguli nu numai că contribuie la siguranța personală a elevilor, dar și la prevenirea accidentelor rutiere și protejarea vieții și integrității lor, precum și a celor din jur.

Aceste inițiative reprezintă doar începutul unei colaborări continue între polițiști și comunitatea școlară pentru a asigura un mediu sigur și protejat pentru tinerii noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți