spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

În lumina generozității: Un apel de ajutor al Primarului Gheorghe Irimia, o șansă pentru Familia Andriesei să redescopere căldura într-o nouă locuință

Mai multe articole

Un apel către bunătatea oamenilor pentru a ridica un nou început pentru familie

Într-o tragică zi de iarnă, familia Andriesei din comuna Vorniceni a fost surprinsă de un incendiu devastator, pierzând totul din cauza unei sobe defecte. Ioan și Lăcrămioara Andriesei, împreună cu copilul lor de 13 ani și cei trei nepoți pe care îi îngrijesc, au rămas fără adăpost în condiții extreme, cu temperaturi negative.

Într-un gest umanitar deosebit, primarul Comunei Vorniceni, domnul Gheorghe Irimia, face un apel către comunitatea locală și nu numai, să se mobilizeze și să ofere o mână de ajutor acestei familii greu încercate.

Puncte de colectare au fost stabilite la Dispensarul Dr. Huțanu Sorina, Biserica din deal, Biserica din vale și la Primărie, sperând că bunătatea și solidaritatea vor învinge neajunsurile.

De asemenea puteți dona în contul :

RO61BTRLEURCRT00R3423401 (euro)

RO62BTRL00701201R34234XX (lei)

Titular Amalia Georgiana Alboiu

În timp ce Grupul Fotografilor din Botoșani a lansat un prim strigăt de ajutor pentru familia Andriesei, apelul primarului Irimia subliniază importanța omeniei și a dăruirii în momente dificile de asemenea își propune să sensibilizeze comunitatea în vederea donațiilor generoase, reamintindu-ne că solidaritatea este șansa care poate lumina întunericul celor afectați de nenorociri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți