Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeSocialÎn lumina generozității: Un apel de ajutor al Primarului Gheorghe Irimia, o...

În lumina generozității: Un apel de ajutor al Primarului Gheorghe Irimia, o șansă pentru Familia Andriesei să redescopere căldura într-o nouă locuință

Published on

spot_img
spot_img

Un apel către bunătatea oamenilor pentru a ridica un nou început pentru familie

Într-o tragică zi de iarnă, familia Andriesei din comuna Vorniceni a fost surprinsă de un incendiu devastator, pierzând totul din cauza unei sobe defecte. Ioan și Lăcrămioara Andriesei, împreună cu copilul lor de 13 ani și cei trei nepoți pe care îi îngrijesc, au rămas fără adăpost în condiții extreme, cu temperaturi negative.

Într-un gest umanitar deosebit, primarul Comunei Vorniceni, domnul Gheorghe Irimia, face un apel către comunitatea locală și nu numai, să se mobilizeze și să ofere o mână de ajutor acestei familii greu încercate.

Puncte de colectare au fost stabilite la Dispensarul Dr. Huțanu Sorina, Biserica din deal, Biserica din vale și la Primărie, sperând că bunătatea și solidaritatea vor învinge neajunsurile.

De asemenea puteți dona în contul :

RO61BTRLEURCRT00R3423401 (euro)

RO62BTRL00701201R34234XX (lei)

Titular Amalia Georgiana Alboiu

În timp ce Grupul Fotografilor din Botoșani a lansat un prim strigăt de ajutor pentru familia Andriesei, apelul primarului Irimia subliniază importanța omeniei și a dăruirii în momente dificile de asemenea își propune să sensibilizeze comunitatea în vederea donațiilor generoase, reamintindu-ne că solidaritatea este șansa care poate lumina întunericul celor afectați de nenorociri.

Noutati

Schimbări majore în conducerea PNL Botoșani: Cătălin Flutur demisionează, Sânziana Secrieru preia interimatul

Schimbări majore în conducerea PNL Botoșani: Cătălin Flutur demisionează, Sânziana Secrieru preia interimatul

România se pregătește pentru primul meci la EURO 2024 împotriva Ucrainei

Suntem la doar câteva ore distanță de primul meci al României la EURO 2024, unde vom înfrunta Ucraina într-o confruntare care promite să fie aprinsă și plină de emoție. Echipa noastră națională s-a pregătit intens pentru această competiție și suntem cu toții nerăbdători să o vedem în acțiune. Partida va avea loc pe Allianz Arena din Munich, o arenă emblematică pentru fotbalul european.

La Memorialul Ipotești au avut loc Zilele Eminescu, ediția iunie. GALERIE FOTO

ZILELE EMINESCU, o activitate unică în țară, organizată la Botoșani anual, în jurul datei de 15 ianuarie (ediția din iarnă) și în jurul datei de 15 iunie (ediția din vară), are peste 30 de ediții, iar Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu” a fost unul dintre actanții principali din momentul înființării sale, organizând manifestarea în parteneriat sau independent. 

Podcast fotoreporter cu Ionuț Poclid: Discuții despre alegerile locale din Botoșani.VIDEO

În cadrul unui episod recent al podcastului moderat de Alin Chirilă, jurnalistul Ionuț Poclid a fost invitatul special pentru a discuta despre alegerile locale din Botoșani care au avut loc pe 9 iunie. Conversația a fost intensă și plină de detalii importante legate de campania electorală și rezultatele acestor alegeri.

V-ar putea interesa...

Asociația de Sprijin Antidrog Botoșani – FAST: Un angajament personal al lui Cătălin Mugurel Flutur.VIDEO

Într-o declarație recentă, Cătălin Mugurel Flutur, candidat la primăria Municipiului Botoșani din partea Partidului Național Liberal, a adus în prim-plan o inițiativă majoră privind combaterea consumului de droguri. Flutur a evidențiat atât importanța sprijinului familial și comunitar, cât și necesitatea intervenției specialiștilor în tratarea dependențelor.

Importanța Votului: De ce este vital să ne exprimăm opinia

Votul este un instrument puternic al schimbării și al expresiei democratice. Este vital să recunoaștem importanța acestuia și să încurajăm participarea activă a tinerilor în procesul electoral pentru a asigura o reprezentare adecvată și pentru a promova valorile și interesele noastre comune în societate.

Un apel urgent la salvarea unei vieți: Să fim lumina din întunericul Marianei!

Astăzi vă aducem în atenție un caz sfâșietor și urgent, care are nevoie de sprijinul nostru necondiționat. Mariana, o soție și mamă devotată a două fetițe minunate, se luptă cu o boală necruțătoare: cancerul la creier cu metastaze multiple. Deși a trecut prin luni de tratamente și momente de grea încercare, starea ei de sănătate se agravează, iar acum se află internată la o clinică de îngrijiri paleative.