Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeInfractionalScene de film : Urmărire spectaculoasă a unui contrabandist, și focuri...

Scene de film : Urmărire spectaculoasă a unui contrabandist, și focuri de armă la Dorohoi. VIDEO

Published on

spot_img

Într-un incident petrecut pe 20 aprilie 2024, în jurul orei 24:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, Biroul Rutier, au intervenit pe strada Lt. Andrei din municipiul Dorohoi. Aceștia au efectuat semnal de oprire către un autovehicul, iar conducătorul auto, deși inițial a oprit, a demarat în trombă în momentul în care polițiștii s-au apropiat de portieră.

Polițiștii au pornit în urmărirea autovehiculului și, în timpul acesteia, au efectuat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât și înspre autovehicul. Prinderea a avut loc la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Saucenița. Conducătorul auto a fost rănit în urma folosirii armamentului din dotare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

După stabilirea identității acestuia, s-a constatat că este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava. În interiorul autoturismului, polițiștii au identificat 93 de butelii cu agent refrigerant, de proveniență ucraineană, fără documente.

Investigațiile continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă. Starea tânărului este stabilă, fiind sub observația cadrelor medicale.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, descoperit în PTF Borș I. FOTO/VIDEO

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, descoperit în PTF Borș I. FOTO/VIDEO

Dosar penal deschis de poliție după o postare pe Facebook în Flămânzi

Flămânzi, 4 iunie 2024 – Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și amenințare, după ce un tânăr de 32 de ani din oraș a postat un videoclip pe o rețea de socializare în care adresa amenințări unei alte persoane din localitate și manipula un pistol.

Autoturism în valoare de 450.000 lei, căutat de autoritățile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră.FOTO

Autoturism în valoare de 450.000 lei, căutat de autoritățile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră.FOTO