spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Scene de film : Urmărire spectaculoasă a unui contrabandist, și focuri de armă la Dorohoi. VIDEO

Mai multe articole

Într-un incident petrecut pe 20 aprilie 2024, în jurul orei 24:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, Biroul Rutier, au intervenit pe strada Lt. Andrei din municipiul Dorohoi. Aceștia au efectuat semnal de oprire către un autovehicul, iar conducătorul auto, deși inițial a oprit, a demarat în trombă în momentul în care polițiștii s-au apropiat de portieră.

Polițiștii au pornit în urmărirea autovehiculului și, în timpul acesteia, au efectuat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât și înspre autovehicul. Prinderea a avut loc la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Saucenița. Conducătorul auto a fost rănit în urma folosirii armamentului din dotare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

După stabilirea identității acestuia, s-a constatat că este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava. În interiorul autoturismului, polițiștii au identificat 93 de butelii cu agent refrigerant, de proveniență ucraineană, fără documente.

Investigațiile continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă. Starea tânărului este stabilă, fiind sub observația cadrelor medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți