spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Crăciun de poveste la AlinoFotoStudio. FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Craciunul este o sărbătoare mult așteptată pentru că este una in care se formează amintiri. Amintiri ce ne hrănesc sufletul pentru tot anul urmator.

Echipa AlinoFotoStudio a creat cel mai mirific decor pentru ca aceste amintiri să fie și mai prețioase. Fotografiile din aceasta perioada a anului au altă însemnătate, una mult mai intensa.

Decorul realizat de Amazing Events cu mâinile dibace ale Alinei Cimpoi și Cristina Ghiorghiță, va înrăma momentele perfecte pentru povestea ta de Crăciun! Specialiștii lor sunt inventivi, posedă o gândire creativă, sunt capabili de a oferi clienților servicii de organizare de orice fel de eveniment la cheie prin care se expune, tot ceea ce clientul cere și vrea să aducă într-un anumit eveniment. Astfel, toate scopurile și obiectivele sunt luate în considerare de către aceștia, rezultând un eveniment într-un cadru natural, de actualitate și de neuitat. De la petreceri private la deschideri de magazine ori concerte, echipa Amazing Events vă poate construi momente unice, cu foarte multe detalii bine organizate.

Organizarea creativă și de înaltă calitate a evenimentelor de diferite tipuri este posibilă cu ajutorul experienței specialiștilor Amazing Events!

Scrieti povestea ta prin imagini, prinde magia Sărbătorilor pentru a putea crea cartea perfectă in care tu să fii personajul principal. Te așteptam in Uvertura Mall, etajul 3, la AlinoFotoStudio, pentru a te ajuta sa obții cel mai special album cu amintiri!

Informații : 0735275009

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți