spot_img
sâmbătă, mai 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Surprize și spectacole pentru cei mici cu ocazia împlinirii a 10 ani de Uvertura Mall

Mai multe articole

În weekend-ul 24 – 26 martie, Uvertura Mall sărbătorește 10 ani de la deschidere. Ceea ce înseamnă 10 ani de shopping și, mai mult decât atât, multe surprize pentru clienții complexului, iar copiii și tinerii se vor bucura de spectacole.

În perioada menționată, cumpărătorii vor avea discount de 10% în magazinele partenere, premii instant la cumpărături de minimum 150 de lei, dar și șansa de a câștiga marele premiu. Adică, un sejur de șapte nopți, pentru două persoane, all-inclusive, la un hotel de 5 stele în Turcia, oferit prin tragere la sorți celui mai norocos și fidel client.

Surprize în lanț la Uvertura Mall

Surprizele se vor tine lanț și pentru cei mici, care sunt așteptați la 3 zile de distracție.

Vineri, de la ora 17:00, cei mai talentați copii de la Asociația G-Power au pregătit un spectacol de dans energic, iar sâmbătă de la ora 11:00, se dă startul festivalului prieteniei organizat de Asociația Cheia Sol, și tot de la ora 11:00, copii au parte de adrenalină la Sticky Wall, unde senzația antigravity și posturile năstrușnice vor stârni zâmbete pe chipurile tuturor.

Duminică, de la ora 11:00, se vor lansa baloane uriașe de săpun în așteptarea celor mai îndrăgiți roboți transformers: Optimus Prime și Bumblee Bee, care vor urca pe scenă de la ora 14:00 și promit un show incendiar.

În plus, copiii care împlinesc 10 ani în perioada 28 – 29 martie, vor fi răsplătiți de Uvertura Mall cu un cadou surpriză. Primii 10 copii care vin la administrație însoțiți de părinți sau de un tutore legal și fac dovada împlinirii vârstei, prezentând certificatul de naștere vor primi un voucher in valoare de 100 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți