spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Simplu sau sofisticat? Pentru ce optează doamnele și domnișoarele în preajma sărbătorilor la Bohemy Beauty Center Academy

Mai multe articole

În preajma sărbătorilor de iarnă, după multă muncă și diferite feluri de mâncare și prăjituri pregătite cu cea mare atenție, doamnele și domnișoarele vor să arate cât mai impecabil pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos.

Fie că vorbim despre unghii, păr sau machiaj, aceste aspecte sunt punctate de fiecare femeie, care are grijă să aleagă cea mai potrivită nuanță pentru unghii și păr, și cel mai sclipitor machiaj pentru zilele de sărbătoare.

La Bohemy Beauty Center Academy activitatea este în plină desfășurare, pentru a mulțumi fiecare clientă în parte. Tehnicienii spun că, în mare parte, roșul și sclipiciul predomină și anul acesta.

Simplu sau sofisticat? Ce aleg doamnele și domnișoarele?

Cât despre manichiură, reprezentantele frumosului au ales în această perioadă să își pună pe unghii modele cu fulgi, reni sau cu sclipici. Nici culoarea roșie nu a fost evitată de această dată.

„În această perioadă mai toate doamnele și domnișoarele optează pentru roșu, sclipici, multe desene, fulgi. Până acum am făcut multe modele de unghii roșii cu fulgi. În această perioadă este foarte aglomerat. Toate fetele caută un loc înainte de sărbători. Noi lucrăm opt ore pe zi”, a precizat tehnician Alina.

Tehnician Alina

Salonul va fi închis în zilele de Crăciun, pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie, după care tehnicienii vor reveni la muncă în forță.

Nici părul nu a fost dat uitării, așa că doamnele și domnișoarele și-au făcut din timp programare pentru a-și schimba nuanța, fie pentru a reîmprospăta coafura. În această privință, blondul a fost ales de cele mai multe femei anul acesta, roșul fiind lăsat pentru cele mai îndrăznețe.

Lash Artist Andreea

Dacă anul trecut am văzut o serie de experimente de eyeliner grafic, nuanțe inedite de fard de pleoape și buze lucioase, în preajma sărbătorilor aceste look-uri vor fi șlefuite și personalizate.

Make-up artistul de la Bohemy Beauty Center Academy precizează că sclipiciul este cel mai de nădejde ajutor și este preferatul doamnișoarelor. De asemenea, culorile nude sunt în continuare la mare căutare.

Adresa salonului- Ion Pillat nr. 1, sc. A, Botosani, Romania
Contact- +40 741 301 396

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți