spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic, la volanul unei autoutilitare care avea atașată o remorcă radiată din circulaţie.

În data de 27 noiembrie, în jurul orei 15:15, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Foltești – județul Galați, un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară înmatriculată în România și o remorcă cu număr de înmatriculare specific Olandei, condus de un gălățean în vârstă de 39 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru remorca în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că aceasta este radiată din circulație de autoritățile din Olanda”, a precizat Mădălina Carp, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galați.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți