spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Mihai Teja anunță transferul francezului Kevin Boli la FC Botoșani

Mai multe articole

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Mihai Teja, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, transferul fundaşului francez Kevin Boli (31 de ani) precum şi al altor trei fotbalişti pe care însă nu i-a nominalizat.

„Trebuie să mai vină jucători, azi s-ar putea să ajungă doi, apoi şi săptămâna cealaltă. Eu am spus că mai avem nevoie de 3-4 jucători pentru a întări lotul pentru a deveni o echipă competitivă. Unul dintre cei care vor veni este Boli, pe care îl ştim toţi, dar al doilea nu a semnat şi nu pot să spun cine e. Pe Boli nu îl iau în calcul pentru meciul de la Voluntari de sâmbătă. Nici vorbă, el nu e pregătit fizic, trebuie să recupereze, probabil pentru săptămâna cealaltă, dar vedem”, a spus Teja.

Fundaşul Kevin Boli a mai evoluat în România, el câştigând o dată titlul cu FC Viitorul şi de trei ori cu CFR Cluj. În ultimele două sezoane a fost legitimat la gruparea turcă Samsunspor, de care s-a despărţit la 1 iulie. În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi GuiZ FC.

Teja a menţionat că FC Voluntari, adversara din partida de sâmbătă, este o echipă puternică şi agresivă.

„Îmi doresc să facem un joc bun şi la Voluntari, deşi întâlnim o echipă bună, puternică, de play-off. Şi-au păstrat şi antrenorul, care are un an şi jumătate aproape acolo. S-au creat nişte automatisme, formează un grup bun, deci va fi un meci greu. Dar şi noi suntem pregătiţi şi îmi doresc să câştigăm. La Voluntari sunt jucători de valoare care oricând pot face diferenţa. E o echipă puternică şi incomodă, aşa că totul e posibil. Dar noi încercăm să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm chiar dacă jucăm în deplasare. În mare parte vom folosi aceeaşi formulă de echipă. S-ar putea să mai fie mici modificări, dar tot ceea ce se face va fi din punct de vedere tactic„, a precizat el.

În aceeaşi conferinţă de presă, jucătorul Sebastian Mailat a afirmat: „Mă bucur că am început cu dreptul sezonul, dar acum trebuie să ne gândim ce facem cu FC Voluntari. Va fi o partidă dificilă. Ei sunt foarte uniţi, am fost acolo şi ştiu despre ce e vorba. Dar va fi un meci frumos”.

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte formaţia FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a SuperLigii.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți