spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Trafic restricționat pe o arteră din municipiul Botoșani, sâmbătă. Sute de copii, tineri și adulți vor alerga în cadrul maratonului „Împreună pentru comunitate”

Mai multe articole

Sâmbătă, 27 august, în municipiul Botoșani are loc prima ediție a Maratonului „Împreună pentru comunitate”, organizat de Asociația „Arlechino Moldova”.

Evenimentul are misiunea de a oferi botoșănenilor ocazia unei activități sportiv-culturale pe parcursul căreia va fi promovată incluziunea socială a tinerilor elevi sportivi din satele botoșănene, promovarea sportului pentru încurajarea unui stil de viață sănătos prin atragerea unui număr cât mai mare de participanți din diferite categorii sociale și promovarea proiectelor caritabile elaborate de Asociația „Arlechino Moldova” în județul Botoșani, pentru copii din medii defavorizate.

Ediția din acest an a maratonului va include un cross urban pe traseul Colegiul „A.T. Laurian” – Str. „Nicolae Iorga” – Intersecție Bazar – Calea Națională – Uvertura Mall – Str. Cuza Vodă – Hotel Rapsodia – Sosire Colegiul „A.T Laurian”. Din acest motiv, traficul va fi restricționat pe acest traseu pe durata desfășurării evenimentului sportiv, în intervalul orar 16:00 – 18:00.

Sub egida „Alergi alături de copii, faci un bine, și devii parte din povestea lor”, voluntarii Asociației Arlechino Moldova doresc să transmită un mesaj de încurajare și suport pentru toți cei care vor alerga spre o lume mai bună și o societate mai unită la ediția din acest an a maratonului.

Cei care încă nu au reușit să se înscrie la maraton încă o pot face sau se pot prezenta direct la Colegiul „A.T. Laurian”, începând cu ora 15:00. Înscrierea este gratuită pentru copiii sub 18 ani, iar pentru cei majori taxa este de 40 de lei.

Alături de participanți se vor afla polițiștii și jandarmii din Botoșani, care vor asigura ordinea și siguranța publică. Câțiva dintre angajații Inspectoratului de Poliție Județean și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean se vor afla chiar printre concurenți. Maratonul „Împreună pentru comunitate”, are ca scop susținerea copiilor din mediile defavorizate și promovarea unui stil de viață sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți