spot_img
luni, aprilie 22, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Liceul cu Program Sportiv Botoșani, încă 15 medalii adăugate la palmaresul școlii (FOTO)

Mai multe articole

Elevii Liceului cu Program Sportiv continuă să se impună în competițiile naționale de atletism și lupte îmbogățind palmaresul școlii cu un număr de 15 medalii.

Podium ocupat în totalitate de sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv Botoșani: 8 medalii cucerite (3 de aur, 3 de argint și 2 de bronz)!

În cadrul Campionatului Național de Semimaraton – juniori I U20 – desfășurat la București în data de 23.04.2023, Liceul cu Program Sportiv Botoșani a reușit să câștige toate cele 3 medalii puse în joc prin sportivele Vainer Bianca (medalie de aur), Chiriac Denisa (medalie de argint) și Țicăleac Ștefania (medalie de bronz), cele 3 sportive fiind pregătite de domnul profesor Ionuț Zachiu. În clasamentul pe echipe – feminin, Liceul cu Program Sportiv Botoșani s-a clasat pe locul I pe țară la categoriile de vârstă Juniori I U20 și Tineret, cucerind astfel încă 2 medalii de aur. În competiția dedicată băieților echipa liceului (Munteanu Albert, Pașcanu Andrei, Parasca Ștefan, Goczi Mihai) s-a clasat pe locul al II-lea atât la categoria de vârstă Juniori I U20 cât și la Tineret, adăugând în palmares încă 2 medalii de argint.

Elevul Munteanu Albert a reușit să mai câștige și o medalie de bronz la competiția de cros din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – etapa finală, organizată la Botoșani în data de 22.04.2023.

7 medalii obținute de sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv Botoșani: 1 de aur, 4 de argint și 2 de bronz.

În perioada 20 – 23 aprilie 2023, Federația Română de Lupte a organizat, la Buziaș, etapa finală din cadrul Campionatul Național pe echipe Cadeți – U17, Liceul cu Program Sportiv Botoșani reușind să-și reconfirme supremația clasându-se pe locul I pe țară la lupte greco-romane și pe locul al II-lea la lupte libere. Componenții echipei de lupte greco-romane (Barbu Andrei, Cozma Ionuț, Vieriu Ștefan, Ghețău Alexandru, Olariu Alin, Murgoce Florin, Țăpoi Alexandru, Lekner Emanuel, Baltă Cosmin, Ștefan Alin, Lupașcu Roberto, Huțanu Aleksei) precum și componentele echipei de lupte libere (Boicu Geanina, Oică Ionela, Panțiru Lorean, Pavel Geanina, Agache Beatrice, Amarandei Andreea, Zaharia Adnana, Iacob Diana, Burlacu Diana, Chelariu Valentina) sunt pregătiți/te de profesorii Victor Baciu, Dan Iacob, Andrei Sandu, Cristian Ungureanu și Roxana Dumitraș.

Tot în această perioadă, în cadrul Cupei României individual cadeți – U17, lupte greco-romane, Liceul cu Program Sportiv Botoșani a mai obținut un număr de 5 medalii din care 3 de argint (Barbu Andrei, Lekner Emanuel, Huțanu Aleksei) și 2 de bronz (Lupașcu Roberto, Ștefan Alin).

Un wekeend cu adevărat frumos pentru Liceul cu Program Sportiv. Mă bucur pentru ei și pentru rezultatele frumoase pe care le-au obținut. Toate aceste rezultate nu sunt deloc întâmplătoare pentru că în spatele lor stau multe ore de pregătire, de sacrificii, de disciplină și dragoste pentru sport. Le mulțumesc colegilor mei pentru faptul că sunt mereu alături de acești copii minunați și le îndrumă pașii spre sportul de înaltă performanță”, a declarat Gabriel Hârtie, director Liceul cu Program Sportiv Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți