spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Olimpiadele școlare – ca echitate, excelență și bunăstare în educație

Mai multe articole

Orientați spre un nou mod de gândire a excelenței, profesorii și elevii din cadrul Centrului Județean de Excelență Botoșani, au urmărit, pas cu pas, atingerea obiectivelor și a planurilor specifice pentru obținerea excelenței în performanță.


Pornind de la dezideratul de a realiza o educație de calitate în vederea formării unui tânăr educat și instruit, autonom, deschis spre schimbare, capabil de performanță și de inserție școlară și profesională într-o societate dinamică, elevii Centrului Județean de Excelență Botoșani au fost încurajați să participe activ la olimpiadele școlare pe discipline.


Până la acest moment, s-au susținut etapele județene ale olimpiadelor școlare, în cadrul cărora elevii Centrului Județean de Excelență s-au remarcat prin rezultatele deosebite obținute. Astfel, un număr de 165 de elevi au obținut premii și mențiuni la olimpiadele școlare județene specifice grupei de excelență pe care o frecventează, 26 dintre aceștia calificându-se la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, 5 au obținut premiul I, 22 premiul al II-lea, 26 de elevi au obținut premiul al III-lea și 86 mențiuni.


Acestor premii, li se adaugă și 112 rezultate obținute de către elevii din cadrul Centrului Județean de Excelență, care au participat și la alte olimpiade școlare, diferite de specificul grupei la care sunt înscriși, 15 calificându-se la etapele naționale, 12 obținând premiul I, 12 – premiul al II-lea, 18 –premiul al III-lea și 41 – mențiuni.


Cu un total de 277 de premii obținute de elevii din cadrul Centrului Județean de Excelență Botoșani, care reprezintă 41 de calificări la etapele naționale, 17 premii I, 48 premii II, 44 premii III și 127 mențiuni, putem afirma că efortul tuturor factorilor implicați în pregătirea copiilor a fost încununat de succes.


Rezultatele nominale pe fiecare olimpiadă școlară pot fi accesate pe site-ul Centrului Județean de Excelență https://www.excelentabt.ro/concursuri-%C8%99i-olimpiade


Pentru că pregătirea pentru obținerea performanței superioare este un proces nelimitat, de care elevii se vor bucura toată viața, etapele naționale ale olimpiadelor școlare constituie noi provocări pe care le vor avea de depășit în perioada următoare.


„Mulțumim doamnelor și domnilor profesori din cadrul Centrului Județean de Excelență Botoșani și colegilor profesori din unitățile de învățământ pentru că realizează o educație care încurajează elevii să fie determinați, le oferă instrumentele de care au nevoie pentru a se dezvolta și perfecționa, le inspiră încredere , îi echipează cu cunoștințe și capacitatea de a avea succes!
Felicităm fiecare participant, elevii premiați și le dorim mult succes în continuare!”
(prof. Gabriel Hârtie, director CEX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți