spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Premierul Florin Cîțu s-a lăsat așteptat la Botoșani. Discuții ținute cu ușile închise. FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Deși inițial presei i-a fost anunțată o altă locație pentru desfășurarea discuției, anume în incinta Prefecturii, în această dimineață presa a aflat pe surse că de fapt premierul va vorbi la Rapsodia.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Botoșani a revenit ulterior cu un mesaj, prin care a anunțat noua locație și faptul că întâlnirea premierului Florin Cîțu cu primarii va avea loc cu ușile închise.

După o întârziere de mai bine de 30 de minute de la ora stabilită premierul a oferit cu greu câteva declarații prin care a nuanțat că vizita este una administrativă și nu politică și că vrea să discute anumite investiții pentru județul Botoșani.

Din cei 78 de primari, au fost invitați doar cei de culoare politică comună. Costel Șoptică, liderul liberalilor, nu a fost invitat la această întâlnire și a aflat în presă despre vizita lui Cîțu, întrebat pe acest subiect, acesta a afirmat „Este un coleg, fost senator, deputat. Este o discuție, așa cum am spus, cu primarii. Despre surse de finanțare.” Declarația lui este în contradictoriu, deoarece senatorul Cristian Achiței a fost prezent atât și alți directori de instituții.

Alegerile în Partidului Național Liberal  la nivel național urmează să aibă loc la începutul toamnei în cursul acestui an.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți