spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Croitoreasa Vioricai Dancila a trecut la postul de Director al Centrului Cultural Vrancea.

Mai multe articole

De la croitorie a trecut la postul de Director al Centrului Cultural Vrancea.
Fosta croitoreasa a Vioricai Dancila a câștigat concursul scos pe site-ul de cariere.

Nausica Mircea, designer vestimentar in varsta de 47 de ani, a castigat concursul organizat de Consiliul Judetean Vrancea,instituție căreia i se subordonează structura culturală care este finantata de la bugetul judetului.

Deținătoare a unor premii nationale si internationale la festivaluri de profil, aceasta a câștigat concursul cu o medie totala de 9,46.
Au mai fost organizate doua examene. La primul nu s-a prezentat nimeni, iar la cel de-al doilea comisia de concurs i-a picat pe ambii candidati, unul fiind chiar fostul director al institutiei pana acum, celalalt fostul director al Ateneului Popular din Focsani.

Candidatura ei la acest post a fost o surpriza in mediul politic local, mai ales ca a activat toata cariera, timp de 23 de ani, in domeniul modei. Pana acum a avut doar legaturi intamplatoare cu zona culturii traditionale, de care se va ocupa de acum inainte.
In cadrul concursului organizat de Consiliul Judetean Vrancea, candidatii au fost obligati sa aiba studii superioare fie juridice, fie in domeniul artelor. Nausica Mircea, absolventa de facultate de Drept, a bifat prima conditie.

Pana sa ajungă pe acest post, mai exact in urma cu doua luni, Nausica dezvaluia ca s-a ocupat personal de vestimentatia Vioricai Dănăilă, in vremea când aceasta din urma era prim-ministru, cu care a ramas in relatie si in prezent.

Insusi creatorul de moda Catalin Botezatu a observat schimbarea vestimentara in bine si faptul ca Dancila se imbraca cu mai mult gust si eleganta. Putini stiu ca in spatele schimbarii de imagine pe care o avusese aceasta, se afla creatoarea de moda din provincie, din Focsani, cunoscuta la nivel national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți