Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomePoliticaDaniel Câșlariu și-a depus candidatura pentru funcția de consilier local în Municipiul...

Daniel Câșlariu și-a depus candidatura pentru funcția de consilier local în Municipiul Botoșani

Published on

spot_img

Astăzi, Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, și-a anunțat oficial candidatura pentru un mandat în Consiliul Local Municipal Botoșani. Anunțul a fost făcut de către el însuși pe pagina sa de Facebook, subliniind angajamentul său de a servi comunitatea și de a aduce schimbări pozitive.

În declarația sa, Daniel Câșlariu a transmis un mesaj către locuitorii municipiului Botoșani, exprimându-și dorința sinceră de a fi alături de fiecare cetățean și de a sprijini tinerii și organizațiile neguvernamentale. El a subliniat importanța acestora în procesul de dezvoltare și schimbare pozitivă în comunitate.

Promisiunile sale au inclus ascultarea activă a nevoilor și preocupărilor botoșănenilor, acțiunea transparentă și responsabilă, precum și lupta pentru progresul și bunăstarea tuturor locuitorilor orașului.

Daniel Câșlariu și-a exprimat recunoștința față de susținerea și încrederea celor din comunitate, și a subliniat că va lucra în echipă alături de ceilalți colegi din PNL Botoșani, sub conducerea președintelui partidului, Cătălin Mugurel Flutur, pentru a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea vieții în comunitatea locală.

Candidatura lui Daniel Câșlariu pentru funcția de consilier local aduce în prim plan o nouă perspectivă și angajamentul unui lider comunitar dedicat în serviciul orașului Botoșani.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Prima Conferință de Presă a lui Valeriu Iftime ca Președinte al Consiliului Județean Botoșani.VIDEO

În deschiderea conferinței, Iftime a mulțumit tuturor celor prezenți și a subliniat că rezultatul obținut reprezintă o surpriză pentru mulți. „Am câștigat ceea ce nimeni nu ar fi crezut, emoția oamenilor a bătut matematica unor nepricepuți,” a spus el. Iftime a rememorat momentul de acum trei luni, când a intrat în cursa electorală, în ciuda faptului că 10 primari liberali au părăsit partidul pentru alte formațiuni politice. Gireadă și Țurcanu declaraseră atunci că PNL va muri la Botoșani, însă Iftime și echipa sa au demonstrat contrariul.

Botoșănenii riscă să se simtă trădați: Cosmin Andrei, doar o piesă în jocul PSD?

Într-o declarație surprinzătoare, Cătălin Siligeanu a afirmat că cetățenii care îl vor alege pe Cosmin Andrei pentru un nou mandat de primar se vor simți trădați atunci când socotelile politice vor ridica o altă persoană în această funcție. Siligeanu susține că legile, calculele politice și informațiile scurse din interiorul PSD îl configurează pe Bogdan Buhăianu, fostul director al Urban Serv SA și cumătrul actualului primar, drept succesorul acestuia.