spot_img
miercuri, mai 15, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Daniel Câșlariu și-a depus candidatura pentru funcția de consilier local în Municipiul Botoșani

Mai multe articole

Astăzi, Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, și-a anunțat oficial candidatura pentru un mandat în Consiliul Local Municipal Botoșani. Anunțul a fost făcut de către el însuși pe pagina sa de Facebook, subliniind angajamentul său de a servi comunitatea și de a aduce schimbări pozitive.

În declarația sa, Daniel Câșlariu a transmis un mesaj către locuitorii municipiului Botoșani, exprimându-și dorința sinceră de a fi alături de fiecare cetățean și de a sprijini tinerii și organizațiile neguvernamentale. El a subliniat importanța acestora în procesul de dezvoltare și schimbare pozitivă în comunitate.

Promisiunile sale au inclus ascultarea activă a nevoilor și preocupărilor botoșănenilor, acțiunea transparentă și responsabilă, precum și lupta pentru progresul și bunăstarea tuturor locuitorilor orașului.

Daniel Câșlariu și-a exprimat recunoștința față de susținerea și încrederea celor din comunitate, și a subliniat că va lucra în echipă alături de ceilalți colegi din PNL Botoșani, sub conducerea președintelui partidului, Cătălin Mugurel Flutur, pentru a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea vieții în comunitatea locală.

Candidatura lui Daniel Câșlariu pentru funcția de consilier local aduce în prim plan o nouă perspectivă și angajamentul unui lider comunitar dedicat în serviciul orașului Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți