spot_img
marți, aprilie 30, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Târg de primăvară cu dulciuri, obiecte hand-made, activități extrașcolare și un DJ botoșănean. Banii strânși din produsele vândute vor ajuta copiii.(FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

În cursul zilei de astăzi, la Școala „Sfânta Maria” din municipiul Botoșani a avut loc un Târg de Primăvară, unde elevii din cadrul unități de învățământ au expus spre vânzare prăjituri, mâncare, picturi, tricouri pictate, obiecte decorative, ouă încondeiate, borcane cu dulceață și plăcinte.
A fost organizat, de altfel, și un atelier de științe coordonat de Doamna Profesoară Alina Mirela Ipate, care de curând impreună cu elevii săi a participat și la un concurs, numit „Educație cu Reacție”, pe urma căruia a câștigat fonduri pentru dotarea laboratorului de chimie.

La acest eveniment au fost invitați copii și din alte școli sau grădinițe din Botoșani.
De asemenea, evenimentul a fost marcat de diferite activități artistice, care au stârnit zâmbete și bucurie copiilor, care au cântat și au dansat alături de DJ-ul Marius Cojocaru de la Eveniment BT.
Toți banii strânși din vânzarea produselor în cadrul târgului vor fi folosiți pentru achiziționarea de rechizite și materiale școlare, care vor ajuta copiii. În plus, micuții vor merge la Cinema și la Teatru.

Evenimentul organizat de profesorii scolii in colaborare cu părinții elevilor a devenit deja o tradiție, fiind organizat de două ori pe an, ediția de primăvară și ediția de toamnă.

FOTO-REPORTER.RO

GALERIE FOTO COMPLETĂ

: https://alinofotostudio.pixieset.com/trgdeprimvar-coalasfmariabotoani/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți