Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeSportFC Botoșani învinge Petrolul Ploiești într-un meci plin de tensiune

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești într-un meci plin de tensiune

Published on

spot_img

Într-un meci de fotbal intens desfășurat între FC Botoșani și Petrolul Ploiești, echipa botoșăneană a obținut o victorie impresionantă. Botoșani a dat startul în forță și a deschis scorul în minutul 5 prin golul lui George Miron. Cu toate acestea, Petrolul a reușit să egaleze în minutul 12 prin Christian Irobiso, iar prima repriză s-a încheiat la egalitate.

FC Botoșani a dominat clar prima repriză, iar în a doua repriză au continuat să fie periculoși. În minutul 50, Jair de la Petrolul a comis o greșeală, iar arbitru a acordat un penalty pentru FC Botoșani în minutul 54, după o intervenție a lui Aldair Ferreira. Totuși, decizia arbitrajului a fost revizuită prin VAR și a fost anulată penalizarea, iar jocul a continuat.

În minutul 70, jocul a fost oprit din cauza unor dispute între jucători, iar din minutul 76 FC Botoșani a început să creeze o serie de ocazii periculoase în fața porții adverse. În minutul 87, Sadiku de la FC Botoșani a reușit să înscrie golul victoriei cu un șut precis din interiorul careului.

Astfel, FC Botoșani și-a demonstrat din nou forța și determinarea, reușind să schimbe soarta meciului în ultimele minute și să obțină o victorie importantă în fața Petrolului Ploiești.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

De ziua sa, Valeriu Iftime a primit cel mai frumos cadou de la Bogdan Andone. VIDEO

Astăzi, de ziua sa, Valeriu Iftime, președintele clubului FC Botoșani, a adus o veste importantă pentru suporterii echipei. Acesta a declarat că Bogdan Andone va continua să fie antrenorul echipei pentru încă cel puțin doi ani.

Valeriu Iftime: “Imensă bucurie pentru Botoșani!” – Reacția finanțatorului FC Botoșani după victoria decisivă împotriva CS Mioveni.VIDEO

Botoșani, 24 mai 2024 – După victoria crucială a FC Botoșani împotriva CS Mioveni, finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, a exprimat imensa bucurie și mândrie resimțite de întreaga comunitate botoșăneană. Această victorie a asigurat rămânerea echipei în Liga 1, spre satisfacția suporterilor și a echipei.

FC Botoșani rămâne în Superliga după o victorie decisivă împotriva CS Mioveni

Mioveni, 24 mai 2024 – FC Botoșani a reușit să-și asigure locul în Superliga după o victorie crucială în fața echipei CS Mioveni, într-un meci intens disputat astăzi. Miza a fost uriașă pentru Botoșani, care a avut nevoie de o victorie pentru a-și menține poziția în prima ligă.