spot_img
joi, mai 16, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești într-un meci plin de tensiune

Mai multe articole

Într-un meci de fotbal intens desfășurat între FC Botoșani și Petrolul Ploiești, echipa botoșăneană a obținut o victorie impresionantă. Botoșani a dat startul în forță și a deschis scorul în minutul 5 prin golul lui George Miron. Cu toate acestea, Petrolul a reușit să egaleze în minutul 12 prin Christian Irobiso, iar prima repriză s-a încheiat la egalitate.

FC Botoșani a dominat clar prima repriză, iar în a doua repriză au continuat să fie periculoși. În minutul 50, Jair de la Petrolul a comis o greșeală, iar arbitru a acordat un penalty pentru FC Botoșani în minutul 54, după o intervenție a lui Aldair Ferreira. Totuși, decizia arbitrajului a fost revizuită prin VAR și a fost anulată penalizarea, iar jocul a continuat.

În minutul 70, jocul a fost oprit din cauza unor dispute între jucători, iar din minutul 76 FC Botoșani a început să creeze o serie de ocazii periculoase în fața porții adverse. În minutul 87, Sadiku de la FC Botoșani a reușit să înscrie golul victoriei cu un șut precis din interiorul careului.

Astfel, FC Botoșani și-a demonstrat din nou forța și determinarea, reușind să schimbe soarta meciului în ultimele minute și să obțină o victorie importantă în fața Petrolului Ploiești.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți