spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Primarul Chișinăului, în vizită la Consiliul Județean. FOTO

Mai multe articole

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, vicepreședintele Dorin Birta și Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, s-au întâlnit în această după-amiază cu o delegație de la Chișinău, condusă de către primarul Ion Ceban.


Discuțiile care au avut loc s-au axat pe viitoare proiecte de colaborare atât în domeniul cultural, cât și în privința atragerii fondurilor europene ce vor fi disponibile pe diferitele axe de finanțare. „Au fost discuții interesante, preliminare dezvoltării unor relații bune de colaborare. Am convenit ca cele trei administrații locale – Consiliul Județean Botoșani, Primăria Botoșani și Primăria Chișinău – să încheie un parteneriat de colaborare, iar pe viitor să se realizeze și acorduri de înfrățire”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.


Unul dintre obiectivele administrației județene din Botoșani este diversificarea colaborărilor internaționale și întărirea relațiilor cu administrațiile locale din țările vecine: Republica Moldova și Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți