spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Vis devenit realitate. Bohemy Beauty Center Academy împlinește un an de la deschidere (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

Deși la început părea un vis greu de atins, acum, la un an de la deschiderea salonului Bohemy Beauty Center Academy, nu mai există dubii. Ca în orice carieră, și acest drum a fost unul cu suișuri și coborâșuri, dar la final a revenit pe linia de plutire și azi, 1 martie, Bohemy Beauty Center Academy împlinește un an de când oferă servicii de beauty de înaltă calitate pentru botoșănence.

Povestea salonului a pornit cu trei fete tinere, dornice de frumos, ambițioase și profesioniste. Clientele sunt îngrijite cu aparatură de ultimă generație, într-o locație luxoasă, în centrul municipiului Botoșani, ușor de accesat și cu o atmosferă plăcută.

„A fost un an mai bun decât ne așteptam, din toate punctele de vedere. În ceea ce privește clientela și noi ca echipă, cum ne-am desfășurat activitatea. Deși la început am fost doar trei fete, dintre care una a plecat între timp, echipa s-a tot mărit și a ajuns la un număr de cinci tinere”, a declarat Tatiana Anton, tehnician unghii manichiură/pedichiură.

Misiunea fetelor a fost și este să îndeplinească dorințele oricărei femei, în materie de frumusețe.

Gamă largă de servicii

La Bohemy Beauty Center Academy clientele pot apela cu încredere la orice tip de serviciu în materie de frumusețe, printre care se numără coafor, machiaj, stilizare sprâncene, epilat, tratamente ale părului, manichiură, pedichiură și gene.

Mai mult decât atât, aici se pot face și cursuri de gene și stilizare sprâncene, iar în viitorul apropiat se vor putea face și cursuri de pedichiură.

„În viitor ne propunem să putem face și cursuri de pedichiură, iar anul acesta sperăm să fie cel puțin la fel de bun ca cel anterior”, a adăugat Tatiana Anton.

De asemenea, doamnele și domnișoarele cu diverse probleme ale părului sau scalpului pot beneficia de tratamente pentru regenerarea părului, pentru scalp cu exces de sebum, pentru căderea părului și alte nevoi. Ca și noutate, se poate face abonament la spălat și aranjat, care conține 4 spălări + una gratis.

„Noi lucrăm după tehnici moderne și ne specializăm destul de des, mergând la cursuri. În plus, clientele pot beneficia de tratamente pentru păr care diferă în funcție de nevoile acesteia. Fie aplicăm un tratament pentru scalp, pentru regenerarea părului, pentru scalp cu exces de sebum, pentru căderea părului și alte nevoi”, a mai spus aceasta.

Pentru a-și dovedi măiestria și iscusința în acest domeniu de beauty, echipa Bohemy Beauty Center Academy a prezentat un model care a beneficiat de servicii de gene, stilizare sprâncene, machiaj, manichiură și coafor.

Doamnele și domnișoarele pot găsit salonul pe strada Ion Pillat, nr. 1, în zona Pieței Mari, din municipiul Botoșani. Pentru programări la orice serviciu poate fi folosit numărul de telefon 0741 301 396 sau pe adresa de Facebook a salonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți