spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Daniel Câșlariu, de la voluntariat la politică: O nouă direcție pentru Botoșani

Mai multe articole

Drumul spre schimbare în politica locală din Botoșani

După ani de devotament în slujba comunității și a celor nevoiași, Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, a făcut un pas hotărât către sfera politică alături de candidatul la Primăria Municipiului Botoșani, Mugurel Cătălin Flutur, sub însemnele Partidului Național Liberal. Decizia sa a fost influențată de provocările întâmpinate în timpul activității sale de voluntariat și de încrederea pe care o are în colegii săi, Sânziana Secrieru și Gelu Graur. Câșlariu a realizat că trebuie să ofere mai mult orașului său și că implicarea politică alături de echipa actuală a PNL este calea potrivită.

În ultima perioadă, Partidul Național Liberal din Botoșani a atras oameni de valoare, iar acest lucru se datorează, în mare parte, influenței lui Valeriu Iftimie și a încrederii pe care o inspiră acesta prin activitatea sa în mediul de afaceri.

Daniel Câșlariu aduce în politică nu doar experiența din domeniul civic, ci și o viziune proaspătă și un angajament puternic față de dezvoltarea comunității. Împreună cu echipa PNL, ei aspiră să aducă schimbări pozitive și să facă o diferență reală în viața locuitorilor din Botoșani.

Această nouă direcție politică evidențiază importanța colaborării între societatea civilă și structurile politice pentru a promova binele comun și pentru a construi un viitor mai bun pentru oraș și pentru locuitorii săi.

„Dragi prieteni,

De-a lungul timpului, mi-am dedicat viata personala Asociatia GRUP CIVIC Botosani , unde cu ajutorul vostru am reusit sa aducem bucurie la zeci de mii de copii si batrani sau oameni bolnavi. Viata mea privata si necazurile copilariei mele mi-au fost mentori ai vointei de a face ceva sa ajut. Donatiile dumneavoastra mi-au fost combustibilul binelui adus comunitatii mele dragi. Evident ca pe parcursul anilor, am avut langa mine persoane care m-au ajutat enorm si nu am facut nimic singur. Alte persoane au facut tot ce au putut sa ma denigreze, sa imi murdareasca munca si intentiile, multe chiar din administratia locala. Am trecut peste toate! Voi continua sa fac bine prin Asociatia Grup Civic, dar am nevoie de sustinere consistenta. Am nevoie de oamenii care au fost langa mine tot timpul. Am evitat politica deoarece m-am temut de politicieni. Acum nu ma mai tem datorita faptului ca oamenii dragi mie au facut si ei acest pas. Imi asum sa fac bine orasului unde imi este familia, Botosani, alaturi de Mugurel Catalin Flutur , Sînziana Secrieru si Gelu Graur , oameni in care cred si mi-au demonstrat felul lor de a fi si in noul Partid National Liberal reformat de la Botosani.

Stiu, multi vor sari pe mine si ii inteleg. Propuneri au fost de peste tot dar am ales cu inima, nu cu functiile propuse.

Raman acelasi Daniel Caslariu, voluntar, soț, tată si om curat!

Va multumesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți