spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Oportunitate delicioasă: Pizzeria Șoro din Botoșani caută un pizzar cu adevărat special!

Mai multe articole

Pizzeria Șoro din Botoșani îți deschide ușa către o carieră savuroasă! Caută un pizzar pasionat, fie cu experiență, fie dornic să învețe arta autentică a pregătirii pizzei napolitane.

Această pizzerie unică în Botoșani aduce o oportunitate deosebită pentru tinerii entuziaști, oferindu-le posibilitatea de a învăța meseria într-un mediu autentic ce utilizează produse de top direct din sudul Italiei.

Pizzeria Șoro îți oferă sansa de a lucra într-un loc unde clienții premium se întâlnesc pentru a se bucura de adevăratele delicii napolitane.

Atenție! Aici, pizzarul nostru nu se ocupă de aluat, acesta fiind pregătit cu grijă în prealabil pentru a garanta autenticitatea fiecărei pizze.

Istoria noastră începe în inima Italiei, unde tradiția pizzei napolitane a fost transmisă din generație în generație. Astfel, ne-am angajat să aducem această tradiție direct în farfuria clienților noștri, utilizând doar cele mai fine ingrediente și respectând rețeta originală.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să aduci zâmbete pe fețele clienților noștri, sună la 0744850719 pentru mai multe detalii.

Pizzeria Șoro unde pasiunea pentru pizza întâlnește tradiția italiană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți