spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un saivan, o magazie și 70 de tone de furaje au fost distruse de flăcări, joi seară (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

Un saivan, o magazie și 70 de tone de furaje au fost distruse aseară în urma unui incendiu care a avut loc în localitatea Brăești. Flăcările amenințau să se extindă la un alt adăpost de animale din vecinătate, dar și la alte trei gospodării.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu trei autospeciale de intervenție. Incendiul se manifesta generalizat la depozitul de furaje, adăpostul de animale și o magazie. Concomitent cu acțiunea de stingere, colegii noștri au salvat doi viței dintr-un grajd și au reușit să protejeze de flăcări un alt adăpost de animale și trei case aflate în imediata vecinătate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La fața locului a fost solicitată și o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit arsuri ușoare în momentul în care a intervenit să salveze cabalinele aflate în interiorul adăpostului. Acesta a refuzat transportul la spital.

Au ars aproximativ 70 de tone de furaje, adăpostul de animale pe o suprafață de 60 de metri pătrați și o magazie, fiind înregistrate pagube de peste 50.000 de lei. Pompierii au reușit să protejeze vecinătățile, valoarea bunurilor salvate fiind de aproximativ 200.000 de lei.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind autoaprinderea furajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți