spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Cupa Arlechino Moldova”, prima competiție sportivă de pe Stadionul „Unirea” din Săveni

Mai multe articole

În perioada 3 – 4 iunie va avea loc prima competiție sportivă de pe Stadionul „Unirea”, din orașul Săveni. „Cupa Arlechino Moldova” invită toate echipele de fotbal din unitățile de învățământ, din județul Botoșani, să dea curs unei noi provocări sportive.

Aflată la prima ediție, „Cupa Arlechino Moldova” este organizată de Asociația „Arlechino Moldova”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni și Primăria orașului Săveni.

La această competiție inter-școlară de juniori pot participa toții elevii de gimnaziu și liceu.

„Aceste competiții sunt foarte importante atât pentru comunitate, cât și pentru participanți. Competițiile sportive îi învață pe participanți disciplina, responsabilitatea și munca în echipă. Aceștia învață să accepte o înfrângere, dar și că orice participare are beneficiile ei și vine cu lecții utile. Învață că efortul aduce rezultate și satisfacție, dar și cum să facă față frustrărilor și că fair-play-ul este o caracteristică importantă care, fiind sădită cât mai devreme în atitudinea copilului, va sprijini formarea unui caracter frumos, disciplinat. De asemenea, aceste întreceri sportive sunt un prilej bun pentru comunitate de a se întruni și de a se bucura de timpul liber, împreună cu cei dragi”, precizează Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova” din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți