spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Peste 3.000 de elevi botoșăneni vor susține, săptămâna viitoare, simulările probelor scrise ale Bacalaureatului

Mai multe articole

Probele scrise se vor desfășura în zilele de luni, 28 martie, când se va susține proba scrisă la limba și literatura română, marți, 29 martie va avea loc proba scrisă obligatorie a profilului (matematică/istorie) și miercuri, 30 martie se va susține proba la alegere. Probele încep la ora 09:00, iar accesul candidaților în săli va fi permis până la ora 08:30.

La nivelul județului Botoșani aproximativ 3245 de elevi de clasa a XII-a/a XIII-a vor susține, săptămâna viitoare, simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat.

Lucrările elevilor vor fi evaluate de către doi profesori evaluatori din unitatea de învățământ. Notele obținute nu se trec în catalog, însă, la cererea tutorelui sau elevului, notele vor putea fi trecute.

Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 14 aprilie 2022 și vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, la nivelul Consiliului profesoral, în vederea adoptării unui plan de măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare.

Fiecare unitate de învățământ va elabora un raport pe care îl va transmite, împreună cu planul de măsuri, Comisiei Județene pentru organizarea și desfășurarea simulării probelor scrise ale examenului național de bacalaureat din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, în termen de 5 zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor.

Mult succes tuturor elevilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți