Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeComunicateApel către autorități: Ce se întâmplă cu locurile de muncă desființate?

Apel către autorități: Ce se întâmplă cu locurile de muncă desființate?

Published on

spot_img

În mijlocul unei controverse crescânde, Sindicatul Astra Locativa lansează un apel către autoritățile Municipiului Botoșani într-o scrisoare deschisă adresată Primăriei, Consiliului Local și Comisiei de Dialog Social. Această scrisoare pune sub semnul întrebării decizia de lichidare a S.C. Locativa S.A. și impactul acesteia asupra angajaților și comunității locale.

Cu peste 1500 de contracte de gestionare a patrimoniului în joc, sindicatul ridică întrebări esențiale privind alternativele oferite de autorități pentru locurile de muncă desființate și nivelul de calificare al posturilor disponibile pentru preluarea acestor contracte. De asemenea, se cere clarificarea modului în care vor fi ocupate eventualele posturi destinate personalului specializat și asigurarea unui plan solid de protecție socială pentru angajații afectați de decizia lichidării.

Această inițiativă a sindicatului aduce în atenția publicului o problemă delicată și invită autoritățile să ofere transparență și soluții concrete într-o situație care afectează nu doar locurile de muncă, ci și viața și stabilitatea comunității locale. Este un moment crucial pentru Primăria Municipiului Botoșani și Consiliul Local să arate responsabilitate și să răspundă preocupărilor exprimate de sindicat și de comunitate.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Dotări prin PNRR făcute de Consiliul Județean pentru școlile speciale și CJRAE

Consiliul Județean Botoșani continuă modernizarea școlilor profesionale speciale „Ion Pillat” Dorohoi și „Sfântul Stelian” Botoșani, precum și a Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională, în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR, în valoare de 1,5 milioane de lei cu TVA.

Mesajul Președintelui Organizației Municipale PNL Botoșani după alegeri: Respectăm decizia alegătorilor și promitem opoziție constructivă

Mesajul Președintelui Organizației Municipale PNL Botoșani după alegeri: Respectăm decizia alegătorilor și promitem opoziție constructivă