spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Apel către autorități: Ce se întâmplă cu locurile de muncă desființate?

Mai multe articole

În mijlocul unei controverse crescânde, Sindicatul Astra Locativa lansează un apel către autoritățile Municipiului Botoșani într-o scrisoare deschisă adresată Primăriei, Consiliului Local și Comisiei de Dialog Social. Această scrisoare pune sub semnul întrebării decizia de lichidare a S.C. Locativa S.A. și impactul acesteia asupra angajaților și comunității locale.

Cu peste 1500 de contracte de gestionare a patrimoniului în joc, sindicatul ridică întrebări esențiale privind alternativele oferite de autorități pentru locurile de muncă desființate și nivelul de calificare al posturilor disponibile pentru preluarea acestor contracte. De asemenea, se cere clarificarea modului în care vor fi ocupate eventualele posturi destinate personalului specializat și asigurarea unui plan solid de protecție socială pentru angajații afectați de decizia lichidării.

Această inițiativă a sindicatului aduce în atenția publicului o problemă delicată și invită autoritățile să ofere transparență și soluții concrete într-o situație care afectează nu doar locurile de muncă, ci și viața și stabilitatea comunității locale. Este un moment crucial pentru Primăria Municipiului Botoșani și Consiliul Local să arate responsabilitate și să răspundă preocupărilor exprimate de sindicat și de comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți