spot_img
joi, mai 2, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

”Cu lacrimi în ochii și durere în suflet îmi amintesc de omul care a fost PRIETEN ,VOLUNTAR ȘI SUFLET BUN” FOTO

Mai multe articole

Pot sa spun ca trăiesc unul dintre cele mai grele momente ale veți mele.

Bunul Dumnezeu a hotărât sa îl i-a la ceruri pe Ababei Liviu-Alex un om deosebit cu un suflet extraordinar care a fost un voluntar al Asociatia GRUP CIVIC Botosani cum rar mi sa dat sa întâlnesc.

Îmi amintesc cât de implicat era și ori de câte ori participa nu ii lipsea zâmbetul de pe chip.

Îmi amintesc cu groaza ca am primit un telefon sa vin urgent la Orășeni-Deal ca Alex e grav rănit și sigur nu va supraviețui. Nu am făcut nimic altceva decât sa ma rog la bunul Dumnezeu sa nu fie el cel implicat în accident.

Cu lacrimi în ochii și durere în suflet îmi amintesc de omul care a fost PRIETEN ,VOLUNTAR ȘI SUFLET BUN. E greu de trecut peste aceste clipe pentru noi toți mai ales când stai și te gândești ca avea doar 27 de ani și o viață înainte.

Alex noi toți VOLUNTARII Anca UngureanuAlexandra TodirișcăViorel IrinaGrig AdiLoredana Mihaela PavelAdina MorosanuAlexandra BălineanuAlexandru BadraganAlina BlkAna-Maria CiocănelAmalia AnghelMarius CutricichiJhonny HsdLia IlașLiviu HluscuMarian MandachiMotriuc LucianCatalina PughiucDamache SorinTurcanu CosminViorel MitanMarian Ionut Acsinte și toți ceilalți TE IUBIM și nu te vom UITA NICIODATĂ.

De acolo din ceruri sa veghezi asupra noastră și sunt sigur ca vei fi alături de noi în continuare. Dumnezeu sa te ierte. a declarat DANIEL CÂȘLARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți