spot_img
vineri, mai 3, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Scrisoare deschisă către Biroul Politic Național al Partidului Social Democrat și Domnului Marcel Ciolacu, Președinte al PSD

Mai multe articole

Comunicat

Stimate Domnule Președinte Marcel Ciolacu,

Cu respect, doresc să atrag atenția asupra unei chestiuni de importanță crucială în contextul alegerilor iminente: integritatea și coerența principiilor politice.

Îmi permit să vă adresez această scrisoare deschisă pentru a sublinia discrepanța dintre angajamentele asumate public și acțiunile întreprinse la nivel local. Este vorba despre criteriile de integritate morală și juridică pentru candidații propuși la funcții publice, o temă care văd că își pierde din substanță în fața anumitor decizii recente.

Într-o declarație anterioară, ați subliniat ferm că PSD nu va susține pentru nicio funcție publică persoanele afectate de decizii judiciare precum arest la domiciliu sau control judiciar. Aceasta este o poziție respectabilă și necesară în consolidarea încrederii în instituțiile democratice.

Cu toate acestea, în contextul propunerii Organizației PSD Botoșani pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ a domnului Andrei Cosmin Ionuț, constat că există o discrepanță evidentă între discursul oficial și practica efectivă. Domnul Ionuț figurează ca inculpat într-un dosar de corupție conform Direcției Naționale Anticorupție din Suceava.

Situația devine și mai gravă având în vedere că măsura controlului judiciar a fost prelungită recent, aruncând o umbră de îndoială asupra integrității și aptitudinii sale pentru o funcție publică atât de importantă.

În calitate de lider național al PSD și în calitate de președinte, vă solicit să interveniți în această situație. Este imperativ să menținem standardele înalte de integritate și transparență și să nu permitem compromiterea acestora prin susținerea unor candidaturi controversate.

Încrederea cetățenilor în procesul electoral și în buna guvernare este fundamentală pentru stabilitatea și progresul societății noastre. Vă îndemn să luați măsuri adecvate pentru a remedia această situație și a garanta că PSD rămâne consecvent în angajamentele sale față de integritate și respectarea legii.

Cu încredere în buna dumneavoastră credință și înțelegere a importanței acestei chestiuni, vă mulțumesc pentru atenție și pentru acțiunea promptă pe care sunt sigur că o veți întreprinde.

Cu considerație,

Cătălin-Mugurel Flutur,
Președinte Organizația Municipală a PNL Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți