spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Florin Cîțu vine la Botoșani

Mai multe articole

Vineri, 2 iulie, a fost anunțată vizita în județul Botoșani a premierului Florin-Vasile Cîțu.

Acesta va participa la o întâlnire cu primarii din județ, eveniment programat pentru ora 11.00 în Sala Iorga a Instituției Prefectului.  

Liberalii au votat, duminică, la Consiliul Național al PNL, calendarul oficial al alegerilor din partid. Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal.

„Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România si pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru șefia Partidului Național Liberal. Le mulțumesc liderilor puternici  din PNL care au crezut în mine și care astăzi mă susțin în decizia mea. 

Sunt un liberal convins, un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Doar liberalismul salvează România.

O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte.

Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare.”, a declarat Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți