spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Apel disperat: Asociația Grup Civic Botoșani își strigă necazul în efortul de a salva CAMPANIA 5.000 DE ZÂMBETE”

Mai multe articole

Fondurile scăzute amenință tradiționala Campanie de ajutorare a peste 5000 de copii nevoiași. Președintele Daniel Câșlariu: ‘Suntem în pericol de a renunța, dar sperăm la un miracol.’

Într-o declarație emoționantă, Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, aduce în atenția publicului criza financiară cu care se confruntă organizația în organizarea celei de-a Cincea Campanii 5000 de Zâmbete. Fondurile reduse și lipsa sprijinului financiar pun în pericol tradiționalul eveniment, ce a oferit dulciuri și bucurie a peste 5000 de copii în fiecare an.

Daniel mărturisește cu tristețe că, în ciuda eforturilor de a obține sprijin, acest an a fost deosebit de dificil. Chiar dacă multe firme au răspuns pozitiv la solicitările sale, costurile de peste 80.000 de lei pentru dulciuri par să fie o povară prea grea de purtat în acest moment.

Apelul său sincer către comunitate este însoțit de speranța că zilele următoare vor aduce răspunsuri pozitive din partea colaboratorilor Asociației Grup Civic Botoșani. Cu toate acestea, temerile lui Daniel cu privire la posibilitatea renunțării la campanie sunt palpabile.

În ciuda luptelor constante și a situației dificile de anul trecut, când au rămas cu datorii de peste 20.000 de lei, Daniel își exprimă dorința sinceră de a continua să aducă zâmbete pe chipurile copiilor nevoiași. Apelul se încheie cu rugămintea către comunitatea online de a distribui postarea și, dacă este posibil, de a se alătura demersului de salvare a CAMPANIEI 5.000 DE ZÂMBETE.

Contact pentru cei interesați să doneze 20% din impozitul pe profit: 0759 362916. Daniel încheie cu un „Vă mulțumesc” adresat celor care vor fi parte din efortul lor de a face o diferență în viețile copiilor nevoiași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți