spot_img
miercuri, mai 8, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Tânără din Botoșani aleasă în #GenerationEU: Ambasador al valorilor Europene”

Mai multe articole

„O Călătorie din inima Botoșaniului către Bruxelles – Exemplu de angajament civic în promovarea democrației”

Botoșani se mândrește cu o tânără remarcabilă în persoana Cristinei Carciuc, în vârstă de 22 de ani, președintele Fundației Județene pentru Tineret. Recent selectată ca unul dintre cei 30 de reprezentanți din România în cadrul programului #GenerationEU, Cristina este o voce puternică a tinerei generații din Botoșani.

Studiază cu pasiune la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori – ASE București, reflectând angajamentul ei față de educație și dezvoltare personală. În calitate de lider al Fundației Județene pentru Tineret, a contribuit deja semnificativ la promovarea inițiativelor destinate tinerilor din comunitate.

Cristina își începe călătoria spre Bruxelles cu vizita la Biroul Parlamentului European în România, iar comunitatea noastră așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va reprezenta Botoșaniul în cadrul #GenerationEU. Fiind în mijlocul activităților speciale programate între martie și mai, Cristina devine un model inspirațional pentru tinerii din Botoșani, arătând că angajamentul civic și educația pot deschide uși către oportunități remarcabile.

Încurajăm tinerii din Botoșani să se inspire de la Cristina și să fie atenți la oportunitățile care se deschid prin implicarea lor activă în comunitate. Prin #GenerationEU, se deschid uși către experiențe unice și contribuții semnificative la construirea unui viitor bazat pe valorile europene. Cristina Carciuc reprezintă nu doar o tânără lider, ci și un ambasador dedicat al democrației și al tinerei generații din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți