spot_img
joi, mai 9, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Activități interactive desfășurate de jandarmi alături de copiii și adolescenții veniți în Tabăra Militară de Airsoft de la Agafton

Mai multe articole

Copiii aflați în Tabăra Militară de Airsoft de la Agafton au început astăzi prima lor zi cu o inviorare condusă de elevii jandarmi aflați în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

După inviorare, elevii jandarmi au urcat cu copiii în spațiile de cazare, unde le-au arătat cum se aranjează dormitoarele și paturile în Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.

După servirea mic-dejunului, activitățile au continuat cu un program de instrucție prezentat de un tânăr ofițer jandarm, absolvent în acest an al Academiei de Poliție ,,A.I.Cuza” București și repartizat recent la Jandarmeria Botoșani, elemente de dresaj canin cu câinele de serviciu Pih și recomandări pentru gestionarea atacului unui câine agresiv.

A urmat prezentarea unor procedee de autoapărare, după care copiii au putut vedea materialele de intervenție folosite de jandarmii botoșăneni și autospecialele de serviciu.

Activitatea de astăzi a fost desfășurată la invitația Clubului Sportiv de Airsoft Botoșani, organizator al taberei în parteneriat cu Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret Botoșani, nefiind prima dată când jandarmii au dat ,,Deșteptarea” participanților la tabără, ajunsă deja la cea de-a șaptea ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți