spot_img
luni, mai 6, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Peste 100 de candidați înscriși la examenul de definitivat, în Botoșani

Mai multe articole

Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2023, se va desfășura miercuri 19 iulie 2023, începând cu ora 09:00.

Centrul de examen va fi la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” Botoșani. Accesul candidaților în sala de examen se va face în intervalul 07:30 – 08:00, doar pe baza actului de identitate valabil, cum ar fi cartea de identitate/buletin de identitate/carte de identitate provizorie sau, în lipsa acestuia, pe baza pașaportului în termen de valabilitate.

Durata examenului este de 4 ore. Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală sau pix de culoare albastră, desenele/graficele se realizează cu creion negru.

Candidații nu vor intra în sala de examen cu: genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, telefoane mobile, mijloace electronice de calcul sau de comunicare sau orice alte mijloace care intermediază, facilitează comunicarea la distanță, alte obiecte/ materiale a căror utilizare afectează desfășurarea examenului în condiții de legalitate, echitate și obiectivitate; materialele și obiectele nepermise vor fi depuse în sala de bagaje, înainte de intrarea în sala de examen. Doar candidații care susțin examen la disciplinele economice pot avea în sala de examen planuri de conturi.

Au fost admiși la proba scrisă și sunt așteptați să participe 160 candidați.

Listele cuprinzând repartizarea candidaților în sălile de examen sunt afișate pe site-ul centrului de examen și la avizierul acestuia, respectiv Școala Gimnazială „Grigore Antipa” din Botoșani.

Rezultatele vor fi afișate pe data de 25 iulie, iar nota pentru promovarea examenului trebuie să fie de cel puțin 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți