spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Caravana faptelor bune ajunge la zeci de bătrâni din George Enescu

Mai multe articole

După o pauză de „refacere”, „Caravana faptelor Bune” va ajunge, vineri, la zeci de bătrâni din comuna George Enescu, județul Botoșani.

Astfel, Asociația „Grup Civic” lansează un apel către cetățenii care doresc să se implice fie ca voluntari, fie să contribuie cu orice îi lasă sufletul.

Dincolo de problemele cu care ne confruntăm zi de zi, consider că cel mai mult suferă bătrânii care trăiesc cu o pensie de mizerie, pensie care, de cele mai multe ori, nu le ajunge nici măcar pentru medicamente. Ei s-au învățat cu această viață plină de lipsuri și își așteaptă, resemnați, sfârșitul, dar stă în puterea noastră să îi ajutăm. Pentru că nu este mulțumire sufletească mai mare decât aceea de a reuși să aduci un zâmbet pe chipul unui semen”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Prin intermediul oamenilor cu suflet mare, 20 de familii de bătrâni vor primi un licăr de speranță, un zâmbet, o vorbă bună și o îmbrățișare caldă, pe lângă ajutorul de care au mare nevoie.

„Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea în cei 3 ani și jumătate de activitate a Asociației Grup Civic Botoșani. Am reușit să aducem în multe familii un licăr de speranță, un zâmbet, lacrimi de bucurie și încrederea că nu sunt singuri. A fost un adevărat maraton al faptelor bune și sper că-l vom putea continua cu ajutorul tuturor oamenilor cu suflet mare! Dacă doriți să vedeți cu ochi dumneavoastră o realitate crudă pe care nu o scoate nimeni la suprafață, vă invit vineri dimineață, începând cu ora 8:00, să mergeți cu noi la cele 20 de familii de bătrâni”, a adăugat Câșlariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți