spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Caravana faptelor bune: Daniel Câșlariu aduce speranță și zâmbete în inimile comunității Prăjeni”GALERIE FOTO/VIDEO

Mai multe articole

„Altruism în Acțiune: Cum Asociația Grup Civic Botoșani și Daniel Câșlariu aduc bucurie și sprijin umanitar într-o comunitate nevoiașă.”

Asociația Grup Civic Botoșani, sub conducerea lui Daniel Câșlariu, a organizat o nouă etapă a „Caravanei Faptelor Bune” în data de 25 noiembrie, oferind sprijin la nivel umanitar și veterinar pentru 20 de familii din Comuna Prăjeni. Medicii de la Trio.vet s-au alăturat acestei acțiuni, aducând ajutoare pentru familiile nevoiașe și oferind suport și hrană animalelor din curțile acestora.

Voluntarii numeroși ai lui Daniel Câșlariu au distribuit ajutoare, zâmbete și multă afecțiune copiilor din familiile afectate. Reporterii prezenți au fost martori la sărăcia cruntă, iar un caz atras atenția și emoționat: un copil de 13 ani cu sindromul Down și malformație congenitală de cord.

Marian, așa cum este numit copilul, a fost impresionat de gestul lui Daniel Câșlariu, care i-a dăruit cu dragostea șapca sa. În casa sa modestă, Marian a plâns la început, dar zâmbetul său ulterior a fost o răsplată inestimabilă pentru eforturile depuse. Gestul generos al voluntarilor a făcut o diferență semnificativă în viața acestor familii și a adus lumină și speranță în inimile lor.

Daniel Câșlariu a exprimat recunoștința față de doamna Aurora Morariu și Asociația Human, Școlilor Gimnaziale Nr 13 și Nr 16, grădiniței Nr 22 pentru donațiile oferite. Mulțumiri speciale au fost adresate și firmelor Binape, Cyb Transs, primarului Comunei Prajeni, domnului Iftode Gheorghiță Mihăiță, și, nu în ultimul rând, eroilor principali – voluntarii, care au fost în centrul acestei povești pline de altruism și compasiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți