spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un adolescent lovit de o mașină se luptă să trăiască: Vlad are nevoie de ajutorul semenilor!

Mai multe articole

Un adolescent are mare nevoie de sprijinul semenilor. Vlad Tarhon se zbate între viață și moarte, după ce a fost victima unui tragic accident rutier.

Evenimentul nefericit s-a petrecut pe drumul ce leagă Ștefănești de Stânca, în urmă cu câteva luni. De atunci, Vlad s-a aflat în comă pe Secția de Terapie Intensivă a unui spital din Iași, timp de o lună și jumătate. Ulterior a fost transferat la Spitalul „Nicolae Robănescu” din București.

Familia lui Tarhon Vlad sunt niste oameni extrem de modești. Nu au niciun venit stabil, iar singurii bani pe care îi aveau proveneau din munca cu ziua pe care tatăl o desfășura în sat. Din păcate, costurile pentru tratamentul și recuperarea lui Vlad depășesc cu mult posibilitățile lor financiare. Astăzi, venim către voi cu o rugăminte umilă și disperată: să ne uniti forțele și să-i acordăm lui Tarhon Vlad șansa la viață și la recuperare. Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, contează enorm și poate face diferența în lupta lui pentru supraviețuire”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Donând, puteți ajuta la acoperirea costurilor medicale, tratamentelor și terapiei de care Vlad are nevoie pentru a-și recăpăta sănătatea și a reveni în viața sa normală. În acest moment de suferință, orice gest de bunătate contează.

Donațiile pot fi făcute pe contul deschis pe numele tatălui: Tarhon Dragos-Constantin, IBAN: RO48BTRLRONCRT0CM7031101

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți