spot_img
duminică, aprilie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Povestea tristă din spatele zâmbetului pe care îl afișează Nadin, puștiul cioban care a încins TikTok-ul

Mai multe articole

Nadin Gherman este un tânăr de doar 19 ani, fără prea multă școală, fără haine de firmă, dar care în câteva săpătămâni a reușit să devină numărul unu în România pe TikTok. Tânărul cioban spune că din banii câștigați vrea să-și mărească turma de capre pe care o păstorește.

Deși acum pare un tânăr de succes, copilăria lui nu a fost una fericită. Băiatul a stat o perioadă la orfelinat acolo unde l-a dus tatăl lui în perioada în care mama sa era la muncă în Italia.

Femeia a povestit cum a fost copilăria tânărului cioban care a încins internetul în numai câteva săptămâni.

„Cu tatăl natural al lui Nadin am trăit 20 de ani. M-a bătut, m-a fugărit, m-a chinuit. Și am plecat în Italia. Atunci, el l-a dat la stat. Am primit un telefon să mă prezint acasă, în Botoșani, pentru că cei mici erau la stat. Dacă nu, mă scot din drepturile părintești”, a relatat ea.

Am lăsat locul de muncă din Italia și m-am întors în Botoșani. Când am plecat, copilul meu avea trei anișori. Deja avea vreo două-trei luni de când stătea în orfelinat. M-am dus, m-au primit, m-au întrebat cine sunt, eu le-am zis că sunt mama lui adevărată, m-au întrebat de ce l-am lăsat, m-au luat să semnez, am semnat”, mai povestește ea, potrivit Adevărul.

Necazurile se țin lanț

Dar necazurile nu s-au oprit aici pentru puștiul de numai câțiva anișori la vremea aceea.

„Am plecat din nou în Italia, am primit iar telefon că a înnebunit copilul meu și l-au închis la spitalul de nebuni, la Botoșani. Am lăsat, din nou, locul de muncă din Italia și, când m-am întors la Botoșani, l-am găsit pe copilul meu legat de pat. Am făcut cerere și l-am scos de acolo. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu al celor de acolo, uite unde a ajuns copilul meu”, spune Aurora, mama lui Nadin.

Acum însă, tânărul se luptă cu o altă problemă. După ce a reușit să strângă o brumă de bani în urma activității pe internet, platforma i-a închis contul și a retras banii din cauza unei suspiciuni de fraudă, motivată, probabil, de viteza ascensiunii sale.

Nadin Gherman este un simplu cioban, fără școală, dar foarte sincer și natural, care a reușit în numai câteva săptămâni să devină extrem de popular pe platforma TikTok, unde postează filmulețe din viața lui și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți