spot_img
duminică, aprilie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Botoșăneanul întors din Irlanda ce dorește să ducă Botoșani-ul pe podium!

Mai multe articole

Se spune că America este țara tuturor posibilităților, însă un tânăr proaspăt întors din Irlanda și-a propus sa demonstreze că România este țara în care poți să îți îndeplinești visul profesional.

Povestea este asemănătoare cu a multor tineri de la noi, poveste ce începe în anul 2019 când printr-o cunoștință comună ajunge pe mâna lui Ciprian Andronache de la Frizeria La BRICI. Teama că nu a urmat o școală și că totul este doar un vis în capul său, a fost o piedică, a fost acel sentiment ce l-a oprit de la a încerca să între în industria înfrumusețării, mai ales că se gândea că astfel de discursuri a tot auzit domnul manager, discursuri gen: ” sunt pasionat de frizerie, e visul meu să devin frizer, îmi doresc etc.”

Dar, odată ce a reușit să obțină încrederea și suportul celor de la #LaBRICI, totul a început să prindă contur, să se așeze lucrurile cum nu s-au așezat niciodată până acum, deși a cutreierat toată Europa și a avut nenumărate job-uri. Odată ce a obținut atestatul profesional, a decis să își încerce norocul într-o țară străină, unde salariile erau mai mari dar și munca mai dificilă. Astfel a plecat în Irlanda, unde a lucrat în barbershop timp de 3 ani de zile, ocupând diferite funcții dar neîncetând să învețe. Mereu se gândea la colegii de la LaBRICI, cei care au crezut în el și care l-au inițiat în această meserie frumoasă și bănoasă. Nu doar de dorul lor sau dorul de casă, ci mai mult din motivul că se gândea mereu la faptul că el a avut noroc, că a fost norocos, că alții au crezut în el și i-au trasat o traiectorie profesională, acest gând l-a motivat să ia decizia de a reveni în România în orașul său natal pentru a dezvolta propria afacere dar și pentru a oferi tinerilor șansa pe care a avut-o și el. În planul său profesional există o lista de peste 1500 de frizeri pe care dorește să îi perfecționeze prin intermediul unor seminarii naționale, dar și să contribuie activ la formarea tuturor tinerilor care doresc să invețe meseria de frizer, din postura de tutore de practică alături de formatorul Ciprian Andronache.

Ne bucură faptul de a vedea cum tinerii noștri se întorca casă, cum se reintregesc familiile și echipele profesionale. Mult succes RăzvanFrizeria La Teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți