spot_img
luni, septembrie 25, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Elevi recompensați de polițiștii Biroului de Siguranță Școlară. Aceștia au găsit un portofel pe care l-au predat autorităților

Mai multe articole

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au recompensat doi elevi ai Școlii Gimnaziale „Elena Rareș”, din municipiul Botoșani, pentru faptul că au predat autorităților, un portmoneu găsit pe stradă.

La data de 10 septembrie, doi elevi, de 13 și 14 ani, în timp ce se întorceau de la școală, au găsit pe o stradă din municipiul Botoșani, un portmoneu în care se aflau bani și acte de identitate. Aceștia au mers la sediul Poliției Municipiului Botoșani, unde au predat bunul găsit.

Pentru comportamentul civic dovedit, ieri, 22 septembrie, polițiștii i-au vizitat la unitatea de învățământ și le-au oferit diplome de excelență.

„Evenimentul menționat și alegerea corectă pe care au făcut-o protagoniștii acestuia, a generat un cadru interactiv de discuții, tuturor elevilor prezenți fiindu-le expuse, adecvat vârstei, noțiuni juridice privind răspunderea minorilor în diverse situații de încălcări ale legislației penale, explicându-li-se inclusiv consecințele însușirii pe nedrept a unui bun găsit. Pentru valorile educaționale insuflate celor doi copii, le mulțumim părinților acestora și cadrelor didactice care le modelează calea spre viitor”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți