spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Jandarmii botoșăneni au aplicat cinci amenzi și trei avertismente la Street Food Festival. O fetiță a fost ajutată să ajungă la părinți, după ce s-a pierdut în mulțime

Mai multe articole

Street Food Festival Botoșani 2022 s-a încheiat fără probleme majore, din punct de vedere a ordinii și siguranței publice, pentru miile de botoșăneni care au ales să petreacă timpul liber la această manifestare cu specific cultural-artistic și gastronomic.

Rarele situații de nerespectare a prevederilor legale au fost soluționate prompt de jandarmii prezenți în dispozitivul de misiune la locul de desfășurare a festivalului, în acest sens fiind aplicate, în cele trei zile, 5 amenzi în valoare totală de 500 de lei și trei avertismente scrise pentru fapte tulburare a liniștii publice.

În afara acestor sancțiuni, jandarmii i-au întocmit unui bărbat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar o persoană a fost condusă la Secția de Psihiatrie pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

„Nu în ultimul rând, o fetiță rătăcită sâmbătă seară după lăsarea întunericului, în aglomerația de pe Pietonalul Unirii, a fost ajutată de jandarmi să ajungă în siguranță la părinții care o căutau, după ce aceștia, într-un moment de neatenție, au pierdut-o din vedere”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Pe tot parcursul festivalului, jandarmii au acționat atât pentru prevenirea faptelor antisociale, luând măsuri de sancționare cu amendă doar atunci când faptele săvârșite au avut un pericol social mai ridicat, cât și a consumului de droguri, nefiind depistate persoane care consumau sau comercializau asemenea substanțe interzise în zona de desfășurare a festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți